Zárásként kiváló: országos második a HSÚVC váltója!

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. június 02.
 
 
Zárásként kiváló: országos második a HSÚVC váltója!

Éremmel zárult a vásárhelyiek számára a 90. Ifjúsági Országos Úszóbajnokság a Gyarmati Dezső Sportuszodában. 

A viadal utolsó napján a lányok 4x100 méteres vegyesváltójában a NICS-HSÚVC négyese (Szabó Orsolya Adél, Dohányos Annamária, Batta Orsolya, Szőke Zita) a délelőtti időhöz képest öt másodpercet javított és kiváló ezüstérmet szerzett. A fiúk kvartettje (Márki Zalán, Matejdesz Máté, Hajagos Adriel, Pertich Zsombor) negyedikként zárt. 

 

Szőke Zita 200 gyorson 7., 50 méter mellen Dohányos Annamária 7., Pertich Zsombor 4., Matejdesz Máté 6. lett. Ugrai Panna (Hód Úszó SE) a 6., Szabó Orsolya Adél a 7., a B-döntőben Batta Orsolya 8. helyen csapott célba az 50 méteres hátúszás végén. Ugrai Panna megnyerte a 100 pillangó B-döntőjét, ugyanitt Batta Orsolya nyolcadikként végzett, míg Horváth Henrik (NICS-HSÚVC) a 800 gyors összesítését a 20. pozícióban fejezte be. 

A vásárhelyi úszók kiváló teljesítményt nyújtottak a négy nap során, egy arany és egy ezüstérem mellett több remek döntős eredményt hoztak. 

Milák Kristóf ismét erődemonstrációt tartott, hisz három számot követően is aranyérmet akasztottak a nyakába, míg Késely Ajna, az országos bajnokság legtöbb medáliát gyűjtő versenyzője kétszer diadalmaskodott. 

Teljes eredmények a záró napról az alábbi linkre kattintva érhetőek el. 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top