Vissza is meglett a Makó II.

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 09.
 
 
Vissza is meglett a Makó II.

Szerdán újabb edzőmeccset játszott a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata a Makó FC, szintén első osztályra készülő kettes gárdájával.

Augusztus 4-én, hazai pályán játszott a HFC II a Makó II-vel, akkor a Bacsa-Vinnai tanítványok 5-1-re tudtak nyerni. Szerdán a két csapat újabb mérkőzést játszott, ez alkalommal Makón.

A vásárhelyi győzelem ez alkalommal sem forgott veszélyben, igaz a csapat kicsit fáradtabban mozgott és gólból is kicsivel kevesebbet láthatott a közönség. Az első félidőben vásárhelyi oldalon Győrfi Dominik rezgette meg a hálót, a fordulás után pedig Siber Julian és Rostás Roland is beköszönt.

A csapat következő felkészülési meccsét augusztus 10-én a Fábiánsebestyén otthonában játssza 17 órától. Augusztus 18-án szombaton pedig már élesben lépnek pályára a fiúk az Algyő SK elleni idegenbeli bajnokin.

Felkészülési mérkőzésen

Makó FC II. - HFC II. 1-3 (0-1)

HFC II. : Varga (Nagy Abonyi)- Rau, Surján (Gyuris), Kiss, Siber J. - Siber N. (Perpauer), Szőke Á., Brizik Bodrogi (Rostás) - Forgó (Balog), Mohácsi, Győrfi
Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Győrfi, Siber Julian, Rostás

Nyilatkozat: „Ma kicsit fáradtan mozogtunk, meglátszott a játékon, hogy az elmúlt két napban erősítést végeztek a játékosok. Másfél hetünk van, hogy játékunkat kicsit felpörgessük.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top