Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client1/web34/web/admin/config/config.php on line 14
Vásárhely is részt vett a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján ~ Oldalvonal - a vásárhelyi sportoldal

Vásárhely is részt vett a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 27.
 
 
Vásárhely is részt vett a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján

Az elmúlt hétvégén Nyíregyházán rendezték meg a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóját. A közösség kovácsoló megmérettetésen Hódmezővásárhely 16 fővel képviseltette magát.

Csütörtöktől egészen szombatig tartott a XVI. Megyei Jogú Városok Sporttalálkozója Nyíregyházán. Az évente megrendezett esemény elsődleges célja nem is feltétlen a sportteljesítmény és az eredmények, mint inkább a kapcsolatok ápolása, a közösség formálás és az összetartozás erősítése.

A hagyományoknak megfelelően mindig a rendező város – amely egyébként a pártatlanság jegyében nem indít saját versenyzői csapatot – állítja össze a versenyszámokat. A szárazföldi és vízi öttusa elemek nem maradtak ki, de a szervezők minifocival is készültek. Emellett strandröplabdában és tekében is keresték a legjobb megyei jogú várost, a zárónapon pedig sárkányhajózásban mérhették össze tudásukat a résztvevők, ami a rendezvény történetében is igazi kuriózumnak számított.

A sporttalálkozón 22 város vett részt.

Fotó: Facebook /Polgármesteri Hivatal gyors hírszolgálata/


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top