Ukrán tornára utazott a Boxing Gym Vásárhely

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. június 13.
 
 
Ukrán tornára utazott a Boxing Gym Vásárhely

Kovács Pál 81 kilogrammban szerdán délután lép szorítóba a meghívásos versenyen, ahol négy ország legjobb öklözői mérik össze tudásukat.

Új sport és sportdiplomáciai sikert könyvelhet el a vásárhelyi ökölvívás azzal, hogy a két héttel ezelőtti, vásárhelyi magyar-ukrán válogatott csapattalálkozó sikerére is tekintettel, az egyesület meghívást kapott erre a hétre Ukrajnába, egy négy ország (Ukrajna, Fehéroroszország, Moldávia és Örményország) részvételével megrendezésre kerülő tornára.

 

A Boxing Gym Vásárhely gárdáját Kovács Pál válogatott ökölvívó (ő a Kirovohrad-i régió meghívására vesz részt a tornán), edzője Tóth Károly Zsolt, és Cserényi Csaba technikai vezető képviselő Kropivnickijben, korábbi nevén Kirovohradban. A Kijev és Odessza között fekvő 230 ezres város az Inhul folyó partján fekszik, 1200 kilométerre és 20 órányi autóútra Vásárhelytől.

 

A vásárhelyi delegáció a keddi napon már túlesett a mérlegelésen, a szerdai első versenynapon Kovács Pál délután a kijevi Vadin Usztimovval mérkőzik.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top