Ugrai Panna volt a Hódok legjobbja Szentesen

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 02.
 
 
Ugrai Panna volt a Hódok legjobbja Szentesen

A hétvégén rendezték meg a Szentes Sprint úszóversenyt, amelyen a Hód Úszó SE huszonnégy versenyzővel képviseltette magát. A főleg rövid, sprint versenyszámokból álló küzdelmen az egyesület zászlóshajója, Ugrai Panna szerepelt a legjobban.

Ugrai Panna az összes számában aranyérmet szerzett, mellette Tésik Zsófia, Hollós Fruzsina, és Nagy Olivér is a legjobb tudott lenni.

Ezüstérmet hozott a Hódoknak Tésik Zsófia, Horváth Ákos, Hollós Fruzsina, és Hamvas Réka.Barna Máté és Nagy Olivér a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ők bronzéremmel térhettek haza Szentesről.

Éremszerzőink mellett a pontjaikkal a hatodik helyre hozták be a Hódok csapatát a következő versenyzők: Oláh Viktor, Juhász Ádám, Korsós Katalin, Kürtösi Zsófia,, Szabó Nóra, Mérai Janka, Szabó Marcell,Csécs Lili, Antal Zsófia.

“Az Eredményeket tekintve, elégedett vagyok a csapat teljesítményével. A gyerekek ügyesen versenyeztek, több egyéni csúcs is született. A delfin csoportból Nagy Olivér teljesítménye volt bíztató, aki nagy egyéni csúccsal nyerte az 50m gyorsúszást, majd 50m mellúszásban is a dobogó 3. fokára tudott állni.  Ezüstérmes lett még Hamvas Réka 50 m mellúszásban, aki szintén egyéni csúccsal érte el ezt az eredményt.” – értékelte Olaszné Bajusz Andrea vezetőedző a versenyt.

A Hód Úszó SE legközelebb a budapesti világkupán képviselteti magát Ugrai Panna révén.

Forrás: hoduszo.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top