Tiszaszigeten vendégeskedik a HFC II.

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 31.
 
 
Tiszaszigeten vendégeskedik a HFC II.

Tiszaszigetre látogat a hétvégén a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A felek júniusban emlékezetes meccset játszottak, akkor a Vásárhely számára jött ki a lépés.

Szeptember első napján a Tiszasziget otthonába látogat a megyei élvonalban szereplő HFC II. A két csapat legutóbb néhány hónapja találkozott, akkor a szigetiek számára a bajnoki cím volt a tét, a Vásárhely azonban nem adta könnyen magát. 4-2-re nyertek a Bacsa-Vinnai tanítványok - Bürgés duplázott, de Mohácsi és Gyüre is betalált azon a meccsen. Nem is kérdés, hogy a Tiszasziget revanst venne a nyár eleji fiaskó miatt.

A Vásárhely azonban jó eséllyel nem adja könnyen magát. A két csapat tavaly őszi meccsén, amelyet akkor szintén Tiszaszigeten rendeztek, 1-0-ra a hazaiak nyertek.

Két forduló után Drágityék mérlege a jobb, mindkét meccsüket nyerték, a Székkutast 5-2-re, a Dorozsmát 1-0-ra verték. A HFC II. az Algyő ellen vereséget szenvedett, viszont az UTC 1913-at simán sikerült legyőzniük 3-0-ra.

Érdekesség lehet, hogy a Tiszaszigetet erősíti Kökény Tamás, aki az előző szezonban még a HFC NB III-as csapatában szerepelt. Kökény eddig 5 meccsen lépett pályára a szigetieknél - a három bajnoki mellett két kupa meccset is megvívott a gárda - és három gólt is szerzett.

Parázs csatára és jó mérkőzésre van kilátás, ahol mindkét együttes a három pontért fog hajtani.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top