Taroltak a vásárhelyi csajok a strandfociban

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. június 19.
 
 
Taroltak a vásárhelyi csajok a strandfociban

Kiválóan szerepelt a Hódmezővásárhely FC U14-es leány csapata a megyei strandlabdarúgó-bajnokságban. Mucsi Dénes tanítványai jöttek, láttak, győztek.

A SZEAC ellen magabiztos sikert könyvelhettek el a lányok, a 11-0-s győzelem akár már a megyei bajnokság végkimenetelét illetően is árulkodó volt. A Maros-menti UFC-s lányok ellen viszont már nehezebb volt a helyzet, hosszabbítást követően viszont ezt a meccset is sikerrel abszolválták a lányok, a Csengele elleni 5-1-es sikerrel pedig tornagyőzelmet ünnepelhettek a Mucsi-lányok.

A siker rangját tovább emeli, hogy a vásárhelyiek cseresor nélkül voltak kénytelenek meccselni.

A torna végeredménye:
1. HFC
2. Csengele
3. Maros-menti UFC
4. SZEAC

A győztes csapat: Bihari Regina, Csala Eszter, Pap Evelin, Albert Zsófi, Borda Nikoletta
Edző: Mucsi Dénes

Mucsi Dénes: “Több hiányzónk is volt, így sajnos csere nélkül voltak kénytelenek végig játszani a lányok a tornát. Nagyot küzdöttek a lányok, aminek meg is lett az eredménye. A Makó elleni hosszabbításos mérkőzés után, – amit sikerült nagy csatában megnyerni – átestek a lányok a holtponton és az aranyért folyó utolsó mérkőzésen a Csengele csapatát sikerült magabiztosan legyőzni. Gratulálok az egész csapatnak, mindenki hozzá tette a magáét a sikerhez. Köszönjük a Mindszent csapatának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta egyik játékosát!”

Fotó: Hódmezővásárhelyi FC Női Labdarúgó Szakosztály Facebook


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top