Szoros meccseken szenvedtek vereséget a vízipólós lányok Cegléden

 
Szerző: Rókus Ákos, 2018. március 14.
 
 
Szoros meccseken szenvedtek vereséget a vízipólós lányok Cegléden

Ceglédre látogattak a HVSC gyermek és serdülő leány csapatai.

A foghíjas gyermek alakulat mindössze 8 fővel érkezett a Pest megyei városba, ahol így is komoly küzdelemre kényszerítették az esélyesebb hazaiakat. Az első két játékrészben főként a védekezés dominált mindkét oldalról, majd a fordulást követően több gól is esett, és végül a végjátékot jobban bíró hazaiak Antal Dorka remek védései ellenére is megérdemelten nyertek 10:7-re. A Vásárhelyiek legeredményesebb játékosa Tatár-Kiss Virág volt, aki 6 gólig jutott.
 
Nagyobb eséllyel szálltak vízbe a serdülők. Sajnos a vásárhelyi csapat álmosan kezdett, a ceglédiek már 4-0-ra is elhúztak, amikor megkezdték a gólgyártást a vendégek. Az első negyed végére sikerült is 4-3-ra módosítani az eredményt, de a döntő szituációkban így is a ceglédieknek jött ki jobban a lépés, akik végül 16:11-es győzelemmel tartották otthon a három pontot. A legeredményesebb játékos a védekezésben és támadásban is kiemelkedőt teljesítő Torma Bianka volt, aki meg sem állt 5 gólig.
 
„József Attilát idézve: Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogyan a csillag megy az égen, úgy érdemes. A mi játékunkban megvolt a szépség, de hiányzott a pontosság, a két meccsen 16 emberelőnyből csak 1-et tudtunk értékesíteni, számtalan pontatlan lövés és passz pecsételte meg a sorsunkat” – nyilatkozta az Oldalvonalnak Rókus Ákos edző.
 
A HVSC-s lányok legközelebb most vasárnap, a sereghajtó Székesfehérvár otthonában javíthatnak.

Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top