Szezont zár a Kosársuli

 
Szerző: Varga Lilla, 2018. május 17.
 
 
Szezont zár a Kosársuli

A hazai közönségtől már elbúcsúzott a Győr elleni, múlt szombati győztes mérkőzésen a Vásárhelyi Kosársuli. A két győzelemig tartó, 13. helyért zajló párharc pénteki, harmadik mérkőzése viszont már az egész idényt zárja majd. A kék-sárgák győzni mennek a Dunántúlra.

Vas Péterék nagyon fogadkoztak egy héttel ezelőtt, hogy mindenképpen sikerrel örvendeztetik meg a nem túl sikeres szereplés ellenére kitartó szurkolóikat. Ez aztán összejött nekik, igaz nem volt éppen zökkenőmentes a mérkőzés. A pazar elő félidei produkció után összeomlás következett, és csak az utolsó percekben sikerült behúznia a meccset a vásárhelyieknek. Remélhetőleg az idegek harcában aratott diadal lökést ad majd Szabóéknak, hogy idegenben is győztesen hagyják el a pályát.

 

Az viszont szinte biztos, hogy a győriek mindent kiadnak majd magukból. Csaplár-Nagy Ervin edző fiai ugyanis igencsak zabosan hagyták el a parkettet a Hódtói Sportcsarnokban. Ráadásul - az első összecsapást lemásolva – ragyogó második félidei játékot produkáltak, tehát továbbra sem lenne könnyű megmondani, hogy kié lesz majd az NBI B Piros Csoportjának 13. helye. A kulcskérdés pedig még mindig az, hogy Gajic és palánk alatt védekező társai mennyire tudják útját állni a két centernek, Nárainak és Domsitznek, no meg a kívülről folyamatosan a gyűrűt támadó Pusztának.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top