Sérülések nehezítik a Kosársuli dolgát

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 12.
 
 
Sérülések nehezítik a Kosársuli dolgát

Múlt hétvégi vereségével az NBI B Piros Csoportjának utolsó helyére csúszott vissza a Vásárhelyi Kosársuli. A kék-sárgák szombaton 18:00-kor a Nagykőrös ellen javítanának. A dolgukat azonban igencsak megnehezíti az a sérüléshullám, ami végigsöpört a gárdán.

Aleksandar Miletic szinte biztos, hogy pihenőt kap, így a még Nyíregyházán elszenvedett sérülése helyre jöhet a rájátszásra. A múlt héten szintén pihentetett Szabó Péter viszont már lehet, hogy pályára lép, a fiatal Horvát Martin viszont szintén nincs 100 százalékos állapotban. A Pécsen bokájára sérülő Béres Nándor nem játszik majd, mint ahogy bizonytalan a lebetegedő Molnár Bence és Varga Zalán szereplése is.

Ráadásul a szombati ellenfél nem számít könnyűnek. A nagykőrösiek már a legjobbak orra alá is sok borsot törtek. Áldozataik listáján olyan együttesek szerepelnek, mint a Nyíregyháza, vagy éppen a listavezető Oroszlány. A Vásárhelynek sincs szép emléke róluk, mivel az őszi kör zárófordulójában 16-tal kaptak ki idegenben. Leginkább Lakosa Ákos, Tóth Viktor és Molnár Miklós számít nehéztüzérnek náluk. Utóbbi szereplése pedig ad némi pikantériát az összecsapásnak, mivel testvére, Molnár Bence a Kosársuli színeiben szerepel már tavaly tavasz óta.

A Hódtói Sportcsarnokban egyébként április 14-én 18:00-kor sem kell belépőjegyet váltani a Kosársuli-Nagykőrös derbire. Mindez az MMBF Földgáztároló Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. támogatásának köszönhető.

Forrás: Martonosi János sajtófőnök
Fotó: Varga Franciska


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top