Remek volt a HLKC-s hajrá a serdülő bajnokságban

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. december 07.
 
 
Remek volt a HLKC-s hajrá a serdülő bajnokságban

A II. osztályú serdülő bajnokságban érdekelt vásárhelyi leány kézilabda csapat utolsó két meccsén három pontot gyűjtött, ráadásul a listavezetőt is sikerült megcsípni.

Beslin Anikó tanítványai az őszi szezonra egészen remek formába kerültek, talán fogalmazhatunk úgy is, kár, hogy véget ért a szezon. A betyáros hajrá viszont egy negyedik helyet eredményezett a tabellán, ami bizakodásra adhat okot a tavaszi folytatást illetően.

A csapat utolsó előtti meccsén idegenben, a Balmazújváros vendégeként lépett pályára – szoros és végletekig kiélezett csatát vívtak a felek. A végén viszont a HLKC örülhetett jobban, hiszen, ha egyetlen góllal is, de nyerték a meccset, fontos két pontot szerezve ezzel.

Balmazújvárosi LKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-24 (11-14)
Balmazújváros, 60 néző
Játékvezetők: Gulybán O., Juhász D.

HLKC: Kandó (k), Prikler 1, Kozák, Fehér, Földesi D. 2, Molnár, Petróczi 5, Berei 10, Bugnó 2, Pallai, Konyecsni, Földesi B., Fazekas 4, Ádász

Beslin Anikó vezetőedző: “Főként jó védekezésünknek köszönhetjük az idegenbeli sikert. Hosszú utazás után, kicsit akadozó támadójátékkal is megérdemelten nyertünk!”

Az őszi szezon zárásaként pedig a listavezető és 100%-os Szeghalom ellen bizonyíthatták a Beslin-lányok. Ebben pedig nem is volt hiba. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy Vásárhelyen maradjon a két pont, az utolsó támadás azonban nem hozott gólt, így a 25-25-ös végeredmény azt jelentette, hogy a csapatok osztozkodtak a pontokon.

Hódmezővásárhelyi LKC – Szeghalmi NKC 25-25 (12-11)
Balogh Imsi spcs., 80 néző
Játékvezetők: Horváth Z., Simó A.

HLKC: Kandó (k), Rácz (k), Prikler, Fehér, Földesi D. 3, Molnár 2, Petróczi 2, Nagygyörgy, Berei 7, Bugnó 5, Konyecsni 2, Földesi B., Fazekas, Ádász 1, Horváth Sz.

Beslin Anikó vezetőedző: “Talán idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk a tabellát hibátlanul és megérdemelten vezető Szeghalom ellen. Egymásért küzdve, igazi CSAPATKÉNT játszottunk. Annak külön örülök, hogy nemcsak küzdelemben, de játékban is felvettük a versenyt az életkori és fizikális fölényben levő vendégcsapattal. A hajrában kialakult adok-kapokból kis szerencsével győztesen is kikerülhettünk volna, de a pontszerzéssel is elégedettek lehetünk!”

A vásárhelyi serdülők 11 meccsen 14 pontot gyűjtöttek, amivel a tabella 4. helyéről várhatják a tavaszi folytatást.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top