Pontot kell csípni a bajnokaspiráns ellen

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. május 26.
 
 
Pontot kell csípni a bajnokaspiráns ellen

Nehéz, de remélhetőleg nem lehetetlen vállalkozásra készül a Hódmezővásárhelyi FC NB III-ban szereplő felnőtt csapata. Huszár Gergőék a bajnoki aranyra hajtó Tiszakécskét fogadják és mindenképpen pontot vagy pontokat kellene, hogy szerezzenek.

A pont nélküli Kozármislenyben tett kirándulást követően két fordulóval a bajnokság vége előtt kieső helyen áll a HFC NB III-as csapata. A lemaradás mindösszesen egyetlen pont a megyei rivális Makó mögött, ami a hátralévő meccseken lefaragható, ám a feladat mégsem könnyű.

A hétvégén, hazai pályán a Tiszakécskét fogadják a Szűcs tanítványok, míg a Vásárhely számára a bennmaradás a tét, addig a Tiszakécske a feljutásért küzd, egy ponttal maradnak el a Pécstől, így nem kérdés, hogy a Bács-Kiskun megyeiek a pontokért jönnek.

Igaz a pontékért utaztak április közepén Mórahalomra, ahol végül egyetlen egységgel kellett beérniük, így a pontmentés talán nem lehetetlen, de semmiképpen nem könnyű, elmúlt meccsein rendre három ponttal zárt a Kécske, ráadásul legutóbbi öt meccsén tizenhat gólt termelt a gárda - vásárhelyi oldalon ez a mérleg aggasztóbb, öt meccsen egy gólt sikerült szerezni. Ugyanakkor két héttel ezelőtt a szintén dobogós Iváncsa ellen összejött a pontszerzés.

Egy biztos, a néhány héttel ezelőtt Vásárhelyen rakoncátlankodó pécsi drukkerek hálás lennének, ha pontot vagy pontokat szerezni a hétvégén a HFC, a bajnoki címet is jelentheti ez a baranyaiak számára.

A Vásárhely sorsa pedig egyelőre nem csak saját kezében van, a Makó a Budapest Honvéd II. otthonába utazik, így a vásárhelyi szurkolók félszemmel annak a találkozónak az eredményét is nyomon kell kövessék.

A HFC - Duna Aszfalt TVSE mérkőzést május 27-én, 17:30-as kezdéssel játsszák a csapatok.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top