Otthon, édes otthon!

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 16.
 
 
Otthon, édes otthon!

Augusztus 18-án az FC Dabas érkezik a városi stadionba, először játszik a szezonban Vásárhelyen a HFC!

Az első fordulóban tett makói kitérő után a harmadik játéknapon már Hódmezővásárhelyen meccselhet a HFC. A Szűcs-tanítványok a jó erőkből álló Dabast fogadják szombaton 17 órától.

„Végre hazatérünk, két idegenbeli mérkőzés után. Bár az egyik meccs papíron hazai volt, de Makó nekünk nem a hazai pályánk. A játékkal elégedett vagyok, az eredménnyel kevésbé, de ez várható volt, fiatal a csapat, hullámzó a teljesítmény. A játékunk jól néz ki, NB III-as szinten tudunk játszani a rövid felkészülés ellenére is, viszont a csapat fiatal és az egyéni hibák benne vannak és benne is voltak a meccseinkben. A Dabas kemény ellenfél lesz. A helyzet csalóka, mert a múlt héten kikaptak a Kecskeméttől 3-1-re. Ennek nem is igazán örülök, mert így még motiváltabbak lesznek. Viszont mi is azok vagyunk, ez lesz az első hazai mérkőzésünk, mindenképpen győzelemmel szeretnénk bemutatkozni. Ha az egyéni hibákat elkerüljük és mind eddig mindenki 100%-on odateszi magát, akkor benne lehet a győzelem” - fogalmazott a tréner.

Az előző szezonban ősszel 1-1-es döntetlent játszottak a gárdák, majd Koncz Adrián gólja ért három pontot a Dabas otthonában tavasszal. A kép pedig jelenleg valóban csalóka lehet. A Paks II. vendégeként sima 3-0-s győzelmet aratott a nyitó körben a Dabas, egy héttel korábban viszont 3-1-re égtek meg az újonc Kecskemét ellen, ráadásul házigazdaként.

A HFC-ben ismét pályára léphet Huszár Gergő, aki az előző meccsen eltiltását töltötte, viszont a védelem most sem feltétlen az eredetileg tervezett lesz. Jankelic Iván csak a lelátón lehet ott, azonban az ő pótlására is van már alternatíva.

„Jankelic mindösszesen 18 éves, de ezen a két meccsen jó benyomást tett ránk, hiányozni fog a játéka. Így viszont egy másik fiatal kap lehetőséget, Darida Ádám, aki szintén saját nevelésű játékos, aki tavaly már pár percekre pályára lépett. Most valószínűleg kezdőként kap lehetőséget. Folytatjuk a fiatalítást és a saját játékosok beépítését. Ez időbe telik, míg összeáll, de úgy kell eredményt elérni, hogy közben építkezünk. Ez a legnehezebb, de nincs ezzel gond, hiszen ezt vállaltuk” - zárta gondolatait Szűcs Róbert, a vásárhelyiek vezetedzője.

Tehát augusztus 18, szombat, 17 óra. Hódmezővásárhelyi FC - FC Dabas összecsapás a vásárhelyi stadionban.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top