Nincs nap érem nélkül a Serdülő OB-n

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. július 28.
 
 
Nincs nap érem nélkül a Serdülő OB-n

A zárónapon is gyűjtöttek érmeket a hódmezővásárhelyi úszók a győri Serdülő Országos Bajnokságon.

Vásárhelyi szempontból mindenképpen az 50 méteres mellúszás volt a legizgalmasabb versenyszám a szombati napon. A döntőben ugyanis  szinte háziverseny alakult ki a NICS-HSÚVC két fiatalja, Dohányos  Annamária és Szőke Zita között. Előbbi ezüstérmet szerzett - csupán  5 századdal maradt el a győztes idő mögött -, utóbbi nyakába  bronzérem került.

Szőke Zita 100 méter pillén is a dobogó harmadik fokára állhatott,  1:02,79-es idővel érdemelte ki a medáliát. Míg a Hód Úszó SE  tehetséges, Ugrai Panna 50 méter háton szerzett szintén bronzérmet, 30,71-es időt produkálva.

Visszatérve a 100 méteres pillangóra: Az A döntőben Szőke Zita mellett Ugrai Panna is érdekelt volt, ő végül 1:03,22-es idővel a hatodik helyen csapott célba.

Márki Zalán (NICS-HSÚVC) két B döntőt is úszott szombaton. 50 méter háton a harmadik lett, 100 méter pillangón pedig a 2. helyet szerezte meg a kisdöntőben.

A NICS-HSÚVC női 4x100-as vegyesváltója, Dohányos Annamária, Zubelic Anja, Kancsár Mirjam, Szőke Zita összeállításban, a 6. helyet szerezte meg.

Borítókép: Facebook


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top