Nem várt eredményeket hozott Horváth Ákos a Cápa OB-n

 
Szerző: Soós Kata , 2018. július 16.
 
 
Nem várt eredményeket hozott Horváth Ákos a Cápa OB-n

A múlt héten négy napon keresztül vett részt a Hód Úszó SE a miskolci Cápa OB-n. Horváth Ákos edzőjével Ádándi- Kiss Gyulával küzdötte végig a versenyt, és egy napra felutazott Korsós Fruzsina is, mesterével Csókay Miklóssal. A gyerekek átlépték saját árnyékukat, remek időkkel térhettek haza.

Horváth Ákos már az első napon óriási teljesítménnyel a 8. helyen jutott a 200 méter pillangó délutáni döntőjébe, ahol ezt a helyet tartva ért a célba, eddigi legjobb idejével 2:36,35-el. Csütörtökön a 31. helyezést érte el 400 gyorson új egyéni csúccal 5:01,86 –al távozott a medencéből, ez összesen kilenc másodperc javulás az eddigi eredményeihez képest.

Pénteken Hollós Fruzsina 200 méter mellen a népes és nagyon erős mezőnyben a kiváló 16. helyen végzett, hatalmas egyéni csúccsal. Ezután 100 gyorson sajnos nem sikerült javítania. A verseny végére Horváth Ákos is elfáradt, 200 méter háton és 100 méter pillén is elmaradt a javítás.

Míg úszóink egy része keményen küzdött, a másik része leeresztett az egyesületnek. Kopáncson, a már hagyományos hamburger partin szórakoztak a szülők, gyerekek és edzők. Az egyesület közel hatvan tagja vett részt a dzsemborin, ahol nem hazudtolták még magukat a sportolók, ugyanis váltóversenyekkel dolgozták le a mindenkinek kiosztásra kerülő házi hamburgert. A békák és delfinek ezzel zárták le a szezont, a nagyobbakra azonban még júliusban vár a Gyermek és a Serdülő OB is.

 


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top