Nem saját kézben van a HFC sorsa

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. június 02.
 
 
Nem saját kézben van a HFC sorsa

Utolsó NB III-as bajnoki mérkőzésére készül a HFC. Az ellenfél a Rákosmente lesz, a bennmaradáshoz pedig csak a győzelem az elfogadható, de akár még az is kevés lehet.

Habár korrekt mérkőzést futott a Tiszakécske ellen a HFC és egy ideig úgy tűnt, hogy a minimálisan elegendő győzelmet is képes lehet kiharcolni a gárda, mégsem így történt. A Kécske egy büntetővel behúzta a találkozót, a Vásárhely pedig ezzel igazán nehéz helyzetbe került az utolsó fordulóra.

A Szűcs-tanítványok jelenleg ugyanis kieső helyen állnak, egy ponttal a Makó mögött. A hátrány ledolgozható, a helyzet viszont nem ígérkezik könnyűnek. Tény, hogy a Rákosmente számára tét nélküli a meccs, hiszen habár az elmúlt fordulókban számukra is meleg volt a pite, eldőlt, hogy nem esnek ki az NB III-ból. Ettől függetlenül nem gondolhatjuk, hogy feltartott kézzel lépnek pályára.

Ráadásul a vásárhelyi győzelem még kevés lenne a boldoguláshoz. A biztos bennmaradás érdekében ugyanis a vasárnap hazai pályán meccselő Makónak nem szabad nyernie. A Paks II-vel mérkőző Méhes-legények biztosan mindent megtesznek a győzelem érdekében, ráadásul a Paksi fakó számára is tét nélküli az összecsapás, a középmezőnyben végeznek akármi is történjék.

A Vásárhely sorsa így nem a saját kezében van, a vasárnap így nem csak a rákosmenti meccsre lesz érdemes figyelni, hanem a Makó - Paksi FC II. meccsen is érdemes lesz rajta tartani a szemünket. Az utolsó forduló összes találkozója vasárnap 17:30-kor kezdődik.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top