NB III: Kieső helyen végzett a HFC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. június 03.
 
 
NB III: Kieső helyen végzett a HFC

Habár a Rákosmente ellen nyerni tudott a HFC, nem jött össze a bennmaradás, mivel a Makó is behúzta a Paksi FC II. elleni csörtét.

Mindenképpen győzelemmel szerette volna zárni a szezont a Hódmezővásárhelyi FC NB III-ban, ez pedig azért is volt fontos, mert egy esetleges makói botlással akár a kiesést is elkerülhette volna a HFC.

Ennek fényében az első percektől kezdve igyekeztek a kapu elé szögezni a hazaiakat, ez pedig hellyel-közzel sikerült is, meg nem adott vendégbüntető és hazai kapufa is akadt, majd félóra játék után már befújtak egy tizenegyest a HFC javára, ráadásul a vendégek részéről Tóth Péter egy órával a többiek előtt fejezte be a 2017/18-as szezont. Füredi Szabolcs állt a labda mögé és higgadtan értékesítette a lehetőséget.

Igyekezett ezt követően is nyomni a Vásárhely, ám komoly helyzetet már nem sikerült kialakítaniuk, a Rákosmente kontrákkal próbálkozott, de igazi veszélyt az ő játékuk sem hordozott. A HFC becsülettel megőrizte az egygólos előnyt, ám a lefújást követően mégsem örülhettek a három pontnak.

Makón a hagymavárosiak 2-1-es győzelmet arattak, ezzel pedig egy ponttal beelőzték a végelszámolásnál a szomszédváriakat. A Hódmezővásárhelyi FC így búcsúzik az NB III-tól.

NB III Közép csoport, 30. forduló

Rákosmente KSK – Hódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-1)

HFC: Filipánics, Füredi, Tóth, Huszár, Varga (Darida), Koncz, Mezei, Szántó, Kökény, Szabó M. (Benke), Prasler (Szabó D.)
Vezetőedző: Szűcs Róbert

Gólszerző: Füredi


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top