NB I/B-s csapatok ellen gyakorolt a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 18.
 
 
NB I/B-s csapatok ellen gyakorolt a HLKC

A héten már edzőmeccsek is színesítették a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club NB II-es felkészülését. Török Gabrielláék a Szeged KKSE és az FKSE Algyő ellen gyakoroltak.

Augusztus 14-én, az NB I/B-s bajnokaspiráns Szeged KKSE ellen indította az edzőmeccseinek sorát a HLKC. Habár a győzelmet a hazaiak húzták be, a vásárhelyiek nem vallottak szégyent, kifejezetten jó játékkal rukkoltak elő.

„Meglepően jól mozgott a csapat. Az első félidőben végig vezettünk, a második elején volt egy mélypont, ott fordult meg a meccs. Viszont az NB I/B-ben aranyra pályázó csapatot végig tudtuk tartani, így nagyon elégedett voltam a lányokkal” – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

A második vonalba frissen feljutó és komoly erősítésen áteső FKSE Algyőt csütörtökön már hazai pályán fogadták a lányok. A HLKC itt kicsit fáradtabb csapat benyomását keltette.

„Különösen a védekezéssel nem voltam elégedett, hiszen amit mi próbálunk gyakorolni, azt bírni kell lábbal. Voltak megingásaink – habár az eredménnyel nem volt problémám, a 23-28 az Algyő javára teljesen reális, de a játék képe nem az elvárásaim szerint alakult” – értékelt a tréner.

A fáradtság persze nem meglepő, két és fél hete zajlik a lányok felkészülése, ez alatt 30 edzésen van túl a gárda, komoly megterhelés ez, a vezetőedző szerint azonban minden ott tart, ahol tartania kell. Támadásban és védekezésben is vannak elképzelései a csapatnak. A gyakorlás a következő héten folytatódhat, augusztus 22-én a tervek szerint Gyulán kapcsol tesztüzemmódba a HLKC.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 33-29
Hódmezővásárhelyi LKC – FKSE Algyő 23-28


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top