Nagyot küzdött a HLKC, de most ez is kevés volt

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 07.
 
 
Nagyot küzdött a HLKC, de most ez is kevés volt

Szombaton a Pénzügyőr SE otthonában lépett pályára a Hódmezővásárhelyi LKC.

Nem számíthattak könnyű mérkőzésre a Kőér utcai sportcsarnokban a hódmezővásárhelyi lányok szombaton a Pénzügyőr SE ellen. A Fradi utánpótlására építő hazaiak gyors játékra az előzetes várakozások szerint is a fegyelmezett védekezés és az ebből indított támadások lehetett ellenszer. A recept pedig mondhatni működött. A lányok betartották a taktikai utasításokat, aminek köszönhetően 30 perc játék után kétgólos előnnyel vonulhattak a szünetre.

A fordulás után pedig úgy tűnt, hogy akár meg is történhet a csoda és pontot csenhetnek a vásárhelyiek a Pénzügyőr otthonából. A végjáték azonban mégsem a Vásárhely szájíze szerint alakult. Az utolsó 10 percből 6 percig emberhátrányban kellett játszaniuk a lányoknak, aminek köszönhetően bő 5 minutummal a vége előtt már döntetlen volt az állás. A hazaiak pedig éltek a lehetőséggel és a fórt kijátszva megszerezték a vezetést, sőt a végére 3 góllal jobbak is voltak, mint a HLKC.

A lányok a következő vasárnap már hazai pályán játszanak, akkor a dobogós helyen álló Szent István OTP lesz Lovistyék Kittiék vendége.

NB I/B Keleti csoport, 21. forduló

Pénzügyőr SE – Hódmezővásárhelyi LKC 29-26 (13-15)

Varga József: „Kifejezetten jól tartottuk magunkat egy esélyesebb csapat otthonában. Aztán a végjátékban, az utolsó percekben 6 percig emberhátrányunk volt, nem kenném a játékvezetőkre, de voltak érdekes ítéleteik, igaz a végjátékba mi is belehibáztunk sajnos. Szépen küzdöttek a lányok, ahhoz képest, hogy mennyire nem sikerült jól a hiányzóik miatt az elmúlt három hét. Kifejezetten jól játszottunk, de sajnos ezért nem adnak pontot.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top