Meglepetésekkel készülnek a Fradi-legendák Vásárhelyre

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. december 14.
 
 
Meglepetésekkel készülnek a Fradi-legendák Vásárhelyre

Mindig örömmel érkeznek a klasszisok városunkba, ezúttal sem lesz ez másképp!

December 16-án rendezik a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Sportarénában a Senior Futball Gálát, amelyen a Ferencváros, a DVSC, a Makó és a Hódmezővásárhely ikonikus játékosai lépnek pályára. Bánki József, a Fradi ikonja, egyben a DIGI Sport szakértője nagy örömmel tekint a vasárnapi rendezvényre. 

"A csapatunkat a '75-ös KEK-döntősök vagy a '95-ös BL-játékosok, öregfiúk alkotják. Nálunk ez a hagyomány, hisz így ötvöződnek a különböző generációk:  pályára lép majd Keller Józsi, Telek Andris, Zoran Kuntics vagy Lisztes Krisztián is. Meglepetésekkel, ajándékokkal is készülünk, de hogy mivel, az egyelőre legyen titok! 

Természetesen nem az eredmény lesz a fontos, hanem a találkozás a többi csapattal és a szurkolókkal. Sok Fradi-drukker él Vásárhelyen, a fotózások, a találkozások, a beszélgetések, a régi szép idők felelevenítése adja az egész varázsát. Egy nagypapa biztos elmeséli az unokájának a saját emlékeit azokról a meccsekről, amiken anno mi szerepeltünk. Emellett rég voltunk már a városban, és amikor meghívás érkezik, mindig örömmel teszünk eleget, hisz sokan imádják itt a futballt - a mi időnkből a Metripond még manapság is eszembe jut. Alig várjuk, hogy indulhassunk, remélem, szeretettel fogadnak majd minket!" - fogalmazott "Dodó". 

S hogy ő mit ajánl a jövő tehetségeinek?

"Nyilván minden gyereknek célja a válogatott, de a legfontosabb, hogy egészséges emberek legyenek, legyen lelkületük, megtanulják kezeli a sikert, a kudarcot, a barátságokat, emberi kapcsolatokat. Az álmokat, vágyakat nem szabad feladni, mert sok öröm van ebben a szép játékban. Ebben próbálunk mi is segíteni, élni szeretnénk a hagyományokkal."

A Senior Futball Gálát december 16-án, vasárnap 14 órától rendezik a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Sportarénában.

Fotó: frisss.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top