Megkezdi az új szezont a Beavers!

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 05.
 
 
Megkezdi az új szezont a Beavers!

A hétvégén, hazai pályán a MAFC ellen indítja az NB 2-es baseball bajnokságot a Beavers!

Vasárnap indul a vásárhelyi baseball szezon. A vásárhelyi Beavers Baseball SE tagjai már tűkön ülve várják a Halesz sori szezonrajtot, ahol a MAFC Rangers gárdája lesz a vendég.

A Hódok felkészülése nem volt zökkenőmentes, hiszen az időjárás náluk is bekavart, a pályán hetekkel ezelőtt még hó állt, így a kinti edzések a tervezettnél kicsit később kezdődtek meg. Ugyanakkor tornateremben sikerült gyakorolni, a technikát fejleszteni és mozogni kicsit.

Az alapgárda javarészt megmaradt, igaz akad majd a keretben visszatérő játékos és néhányan Szegedről is érkeztek a Beavers soraiba. Az erősítésre pedig szükség is van, hiszen Varga Viktor, az egyesület elnöke dobogós álmokat dédelget.

„A tavalyi évünk nem sikerült annyira jól. Sokszor voltunk létszám gondban, sokszor volt enervált a csapat, így aztán az alsóházban végeztünk. Idén ennél csak jobbat tudunk produkálni, dobogós vagy legalább dobogó közeli helyezésre számítok a nyolccsapatos NB 2-ben.”

Április 8-án, vasárnap 13 órától a MAFC Rangers gárdájával nézhetnek farkasszemet a Hódok, akik nem számíthatnak könnyű mérkőzésre. A Rangers fiataljai ugyanis 5-6 éves tapasztalattal rendelkeznek a baseball terén, ügyes gárdáról van szó, az előző szezonokban rendre jó hangulatú, izgalmas meccseket játszott egymás ellen a két csapat. A Halesz soron a hétvégén is hasonlóra lehet számítani, a Beavers pedig a célok elérése érdekében szeretné pontszerzéssel indítani az évet.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top