Második hazai győzelmére készül a Kosársuli

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. október 18.
 
 
Második hazai győzelmére készül a Kosársuli

A Hódtóiban játszik rangadót péntek este a csapat. 

Péntek este 18 óra 30 perckor a Concordia Motax KC Pápa ellen játszik a Vásárhelyi Kosársuli a Hódtói Sportcsarnokban. Tóth Tamás csapata négy fordulót követően három győzelemmel áll az NB I/B Zöld csoportjában, a soproni vereség ellenére esélyesként várja az összecsapást a kellemetlen stílusú Veszprém megyeiekkel szemben.


„A soproni kisiklás után mindenképpen javítani szeretnénk hazai környezetben péntek este” – fogalmazott a mérkőzést megelőzően Tóth Tamás vezetőedző. „Sérüléssel, betegséggel senki sem bajlódik, így a legerősebb keretünkkel állunk ki. Sokkal többet várok el a játékosaimtól mind egyénileg és mind csapatszinten, mint az előző fordulóban. Talán még idejében jött számunkra a fájó pofon és most már mindenki elhiszi, hogy az idei Zöld csoportban bárki, bárhol, bármikor képes nyerni a másik ellen!

A Pápát főleg három játékos viszi a hátán: Sonyák, Grebenár és az amerikai Cook. Megbeszéltük, kinek mi az erőssége és a gyengesége, szeretném ezt a pályán is viszontlátni. Kellemetlen stílusú ellenféllel fogunk játszani, akik a bajnokesélyes Baja dolgát is igencsak megnehezítették, csak hét pont volt a különbség közöttük. Szoros eredményt, férfias küzdelmet, sok szurkolót és természetesen győzelmet várok!”

A Kosársuli a Győr ellen már diadalmaskodott hazai környezetben a 2018/19-es idényben, így a meccs jelszava nem lehet más: előre a másodikért!

A találkozót megelőzően, 16 órától az eddig veretlen U20-asok is pályára lépnek.

Hajrá, Kosársuli!

A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

 

Forrás/fotó: vasarhelyikosarsuli.hu/Varga Franciska


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top