Ma sem vár sétagalopp a HFC-re

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 07.
 
 
Ma sem vár sétagalopp a HFC-re

Gyulán lép pályára vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC. Huszár Gergőék a Szeged-Grosics Akadémia ellen meccselnek 14:30-tól.

Továbbra is első győzelmét hajszolja az NB III-ban a HFC. A kék-sárgák legutóbb a listavezető Dunaújvárost fogadták. Egy félidőn keresztül úgy tűnt, hogy akár pontot csíphetnek az éllovas ellen, a fordulás után azonban egy bekapott gól mindent megváltoztatott. A kinyíló hazaiakat pedig a vendégek végül 4-0-ra verték.

A helyzet most vasárnap sem lesz könnyebb. A Szeged-Grosics Akadémia nem kérdés, hogy a mielőbbi NB II-es visszajutást tűzte ki célul. Ráadásul a második vonal csapata javarészt együtt maradt. A csapat jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

Nyolc meccsen öt győzelem, két döntetlen és egy vereség a gárda mérlege. A két iksz az előző meccseken csúszott be. Ráadásul meglepetésre a Kecskemét ellen 3-1-ről módosult az állás 3-3-ra. Az egyetlen vereségét pedig hazai körülmények között szenvedte el a gárda, még augusztus közepén a Szekszárd lepte meg az együttest.

Jó kérdés, hogy mire lehet jó Germán Tamásék ellen a Vásárhely. A vendéglátók ugyanis nem spórolnak a gólokkal sem, tizenhetet lőttek, ezzel ezen a téren listavezetők. Sziklaszilárd védelemre lesz szükségük a kék-sárgáknak és a kontrákban, pontrúgásokban találhatják meg a számításaikat.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top