Litvániában edzőtáborozott Kovács Pál

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. augusztus 31.
 
 
Litvániában edzőtáborozott Kovács Pál

Két hetet töltött Litvániában a Boxing Gym Vásárhely öklözője, Kovács Pál és edzője, Tóth Károly Zsolt.

Az ukrán szövetség közbenjárására, a litván szövetség meghívására vett részt a Boxing Gym Vásárhely sportolója és edzője a Kaunasba rendezett edzőtáborban. A kéthetes felkészülés során a közös edzéseket, a helyi szövetség vezetője, Mr. Vidas tartotta.

A 14 napot rengeteg edzés színesítette, erőnléti, technikai, kesztyűs és zsákos edzések is voltak, amelyeken számos új módszert és technikát is elleshetett a vásárhelyi mini különítmény. Mondani sem kell, hogy ezek a hazai edzések során is igen hasznosak lehetnek majd. A közös edzéseken a litván válogatott tagjai közül is többen részt vettek, de ukrán és lett bokszolók is jelen voltak.

A kéthetes tábort meccsek zárták, kemény összecsapásokkal.

Kovács Pál és Tóth Károly Zsolt, valamint Rácz József és Cserényi Csaba technikai vezető szeptemberben az ukrán Lembergben vesz részt egy újabb edzőtáborozáson. A szintén kéthetes programot az Oroszlány Kupa elnevezésű, mini világbajnokságnak is felfogható verseny zárja. A várakozások szerint a hódmezővásárhelyiek mellett ukrán, orosz, kubai, angol, kazah, fehérorosz és grúz öklözők is részt vesznek majd.

Ezt követően a Boxing Gym Vásárhely tagjai már hazai ringben edzenek és a korosztályos valamint felnőtt országos bajnokságokra készülnek.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top