Kulcsemberét vesztette el a HLKC a Szentendre elleni meccsen

 
Szerző: Soós Kata , 2018. április 29.
 
 
Kulcsemberét vesztette el a HLKC a Szentendre elleni meccsen

Szombaton este játszott a Hódmezővásárhelyi LKC és a Szentendrei NKE a Balogh Imsi Sportarénában. A vásárhelyiek győzelmi kényszerben voltak, és csodálatosan indították a mérkőzést, a meccs elején 7-1 állt az eredményjelzőn nekik. Az első félidőben azonban elvesztették kulcsjátékosukat, Szepesi Ivettet, és onnantól elindultak a vásárhelyi lányok a lejtőn.

A hetedik percben sikerült másodjára a vásárhelyi hálóba találni a Szentendrének, és onnantól folyamatosan zárkóztak fel a vásárhelyiek mögé. A mérkőzés kulcsmomentuma a 25. percben történt, amikor is piros lapot kapott a hazai játékos, Szepesi Ivett. A mérkőzést vezetők szerint fejbe lőtt egy álló játékost, amit a legtöbben nem így láttak.

 

Varga Józsefnek, a HLKC edzőjének is kellett néhány perc, ami után újra tiszta fejjel tudott utasításokat adni a csapatának.

Az első félidő végén még öt góllal vezettek a vásárhelyiek, utána azonban minden megváltozott. Nem jöttek össze a támadások, sokat gyengült a védekezésünk. A Szentendre sorra lőtte a gólokat, nekünk csak a 12. percben, hetesből sikerült találatot szerezni, a második játékrészben. Sajnos ezzel megpecsételtük a sorunkat, már egyenlíteni sem tudtak a vásárhelyi csajok. A végeredmény 21:25 lett a Szentendrei NKE-nek.

A következő mérkőzést Balmazújvárosban játsszák a vásárhelyi lányok, május 6-án.

Hódmezővásárhelyi LKC - Szentendrei NKE 21- 25 (15-10)

Varga József: "Hogy mi történt és kiállításnál és hogy mit fújtak az két különböző dolog. Egy lövésnél oldalról belelépett a szentendrei játékos, erre adtak egy piros lapot szabály könyvértelmében viszont ez nem az, nem álló játékost talált el. Ami ezt követően történt azt elsősorban erre tudom fogni. A csapat támadó játéka szétesett. Az irányítóját, egyik legjobb játékosunkat vesztette el a csapat. A második félidőben szerzett kevés gól mutatja, hogy mennyire megváltozott a csapat szerkezete. Kellőképpen nem tudtuk pótolni Szepesi Ivett irányító játékát. Küzdeni fogunk az utolsó pillanatig a hátralévő meccseken, azt hiszem ez a csapat az utolsó meccs utolsó percéig küzdeni fog, hogy bennmaradjanak."


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top