Következő állomás: Nyíregyháza

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. március 22.
 
 
Következő állomás: Nyíregyháza

Két győzelem után a dobogóért harcoló Nyíregyháza otthonába utazik pénteken a Vásárhelyi Kosársuli.

A 16:00-kor kezdődő összecsapás egyértelmű esélyese a hazai gárda, igaz a Honvéd elleni magabiztos siker sokat lendíthetett a kék-sárgákon, akik nem feltett kézzel érkeznek a Nyírségbe.

A Blue Sharks csarnokában eddig még nem sok babér termett a vendégségbe érkezőknek, eddig mindössze a bajnokságot toronymagasan vezető oroszlányiak indultak haza fülig érő szájjal. Részben a magabiztos otthoni szereplésnek is köszönhetik a nyíregyháziak, hogy a legrosszabb esetben is szinte borítékolható az alapszakasz végi negyedik pozíciójuk. A gárda kerete bombaerős: a bajnokság három legeredményesebb tüzére közül kettő, a múlt heti nagykőrösi vereségkor betegségből felépülő Czura és Stojanovic náluk pattogtat, de Bust és Nagyot sem lehet szabadjára engedni.

A Kosársulinak tehát alaposan fel van adva a lecke. A kérdés, hogy mennyire pörögtek fel a Csongrád megyeiek a legutóbbi két fordulóban aratott győzelmek után. Egy biztos, hogy Miletic érkezése jót tett az alakulatnak, akik a szerb centerrel kiegészülve, a bonyhádi derbi óta minden meccsükön a siker kapujában voltak, belépni viszont csak kétszer tudtak rajta.

A vásárhelyieket a győzelmen kívül más új impulzusok is érték: Utasi Gábor edző úgy döntött, hogy befejezi az edzősködést, tanári munkája mellett így több időt tud a családjával tölteni. Ezért Czuprák László, a sportág vásárhelyi legendája - aki sok éven át volt a felnőtt csapat vezetőedzője, és az elmúlt két évben Utasi segítőjeként dolgozott - viszi tovább a csapatot. Egyébként már ő irányította Szabó Péteréket szombaton a Honvéd ellen is.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top