Kosársuli: a szurkolók repíthetik győzelemhez a csapatot

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. november 23.
 
 
Kosársuli: a szurkolók repíthetik győzelemhez a csapatot

Erős alakulat látogat Hódmezővásárhelyre szombaton. 

A Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában az Eger csapatát látja vendégül szombat este. A Hódtói Sportcsarnokban – mint ahogy azt egyébként a bajnokság szoros mezőnye miatt megszokhattuk – valódi rangadót láthat a közönség: a hevesiek mindössze egy ponttal vannak lemaradva tőlünk a tabellán, és jó formában várhatják a találkozót.

Azt a találkozót, ahol egy esetleges győzelemmel picit elléphetünk a riválisoktól, és megerősíthetjük előkelő pozíciónkat a versenyfutásban. Tóth Tamás vezetőedző is kiemelte: nem lesz épp sétagalopp a szombati derbi.

Lassan hozzá kell szoknunk, hogy senki ellen sem számíthatunk könnyű győzelemre a Zöld csoportban. Szombaton azt az Egert fogadjuk, akik meglepetésre a bajaiakat verték meg legutóbb öt ponttal. Ellenfelünknek erős kezdőcsapata van, de a cserepadunk úgy gondolom, nekünk stabilabb. Az irányítójuk remekül mozgatja támadásban a sajátjait, Máté Balázs személyében a pontlista harmadik legjobbja érkezik hozzánk, míg palánk alatt a bikaerős Varga fog kellemetlen perceket okozni nekünk. A padról Papp kinti dobásaira, míg Horváth védekezésére kell figyelnünk.

A taktikánk készülőben van, a hangulat megfelelő a csapatnál, szeretnénk kiszolgálni a lelkes közönségünket. Az alapszakasz harmadánál járunk és a tervezetteknek megfelelően, sőt úgy érzem, annál is jobban állunk jelenleg, a második helyen a mezőnyben. Minden győzelem szinte duplán számít, mert a körbeverések miatt roppant szorosan alakul az első nyolc helyezett aktuális pozíciója. Nem vesszük még véletlenül sem félvállról a szimpatikus egrieket, aki eddig a bajnokság talán legnagyobb meglepetéscsapata 5-3-as mutatóval közvetlenül mögöttünk. Ebben a jó játékoskiválasztáson túl Dr. Váczi Péter kollégám kiváló munkája is komoly szerepet játszik, nagy élmény lesz ellene küzdenem.

Szoros rangadóra van kilátás, ahol minden vásárhelyi szurkolóra szükségünk lesz, nagyon kelleni fog ismét a pályán kívülről is a segítség!” – fogalmazott a tréner.

Valóban szükség lesz a biztatásra mind a felnőttek 18 óra 30 perckor, mind pedig az U20-asok 16 órakor kezdődő találkozóján.

A mérkőzésekre a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

 

Forrás és fotó: vasarhelyikosarsuli.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top