Komoly mérkőzés vár a Kosársulira

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. október 27.
 
 
Komoly mérkőzés vár a Kosársulira

Idegenbeli kiszálló következik a hétvégén. 

Nehéz mérkőzés vár a hétvégén a Vásárhelyi Kosársuli felnőttcsapatára. Tóth Tamás sora október 28-án, vasárnap 15 órakor Székesfehérváron vendégeskedik, az ellenfél az Alba Fehérvár U23 lesz a bajnokságban.

 Az az Alba Fehérvár U23, amely fiatal keretének megfelelően az NB I/B Zöld csoportjának „sötét lova”. A tehetséges, ambiciózus gárda veszélyességét jól jelzi, hogy simán verték az Óbudát, majd az Egert és a Kecskemétet is – más kérdés, hogy első vereségüket épp az előző fordulóban szenvedték el, a Baja otthonában kaptak ki 90-69-re. Érdekesség, hogy mindössze négy olyan játékos játszik náluk, akik a 20. század szülöttjei, a többiek mind 2000-esek, vagy annál fiatalabbak. Többen az NB I-es élcsapat ajtaján dörömbölnek.

Azért a mieinket sem kell félteni: öt mérkőzés után négy győzelemmel állunk, a soproni kisiklást követően hihetetlen végjátékkal diadalmaskodtunk legutóbb a Pápa ellen. Reméljük, hogy folytatódik a nyerő széria és elhozzuk a két pontot az Alba Regia Sportcsarnokból!

Szintén Székesfehérváron lép pályára U20-as csapatunk: az ellenfél az a Budaörsi DSE lesz, amelynek tagja a Kosársuli korábbi játékosa, Kis Molnár Zoltán is.

Hajrá, Kosársuli!

 

Forrás és fotó: vasarhelyikosarsuli.hu


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top