Kerekes Zsombor: "Nem fogom a fülemen pörgetni a labdát!"

 
Szerző: Nagy Benjámin, 2018. december 14.
 
 
Kerekes Zsombor: "Nem fogom a fülemen pörgetni a labdát!"

A korábbi válogatott labdarúgó, a DVSC ikonja már várja a hétvégi futballgálát. 

December 16-án rendezik a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Sportarénában a Senior Futball Gálát, amelyen a Ferencváros, a DVSC, a Makó és a Hódmezővásárhely ikonikus játékosai lépnek pályára. Ezúttal Kerekes Zsombor, a DVSC legendája, korábbi válogatott támadó mondta el várakozásait az eseménnyel kapcsolatosan.

"A régi csapattársakkal megyünk, velünk lesz Bogdanovics, Bernáth, Habi, Szatmári és Sándor Csabi is. Sajnos Sándor Tamás és az Amerikában lévő Dombi Tibi nem jön, de nagyon örülünk annak, hogy együtt lehetünk, talán ez, egymás társasága, egymás közelsége a legfontosabb. Emellett összemérhetjük erőnket a nagy ellenfelekkel, ami külön pikantériát ad az eseménynek.

Mindig jó élmény, amikor meghívást kapunk egy ilyen eseményre, remélem, a szurkolóknak is tetszeni fog. Gála ide, gála oda, úgy megyünk fel a pályára, hogy nyerni akarunk, s ugyan én nem fogom a fülemen pörgetni a labdát, hisz sosem voltam ilyesfajta labdarúgó, a hangulat és az élmény adott lesz."

És hogy emellett mi a helyzet magával Kerekes Zsomborral, valamint a tehetséges magyar focistákkal?

"Én jelenleg a debreceni akadémián dolgozok, tehát fiatalok vesznek körül. Szerintem a legfontosabb számukra az akaraterő, anélkül nincs eredmény. Folyamatosan tanulni kell, akár a pályán, akár az iskolapadban, hisz nem mindenkiből lesz profi focista - de akiben megvan a kellő elszántság, és pici tehetség is társul a személyiségéhez az előbb-utóbb kiforrja magát."

A Senior Futball Gálát december 16-án, vasárnap 14 órától rendezik a hódmezővásárhelyi Balogh Imsi Sportarénában.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top