Jól sikerült a vásárhelyi pofonparti

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 09.
 
 
Jól sikerült a vásárhelyi pofonparti

Szombaton első alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Tesco Kupa Nemzetközi Pofonpartit.

A Hódmezővásárhelyi Box Klub szervezésében megvalósult rendezvény nagy sikert aratott. A résztvevők, az érkező egyesületek és öklözők, valamint a közönség körében is pozitív fogadtatásra talált.

A hazaiak pedig emellett szép eredményeket értek el.

Joó László (66 kg) egy szlovák fiúval bunyózhatott a ringben, a vásárhelyi sportoló végül pontozással múlta felül ellenfelét, emiatt egyébként dupla kupa járt neki.

Korsós Barnabás (29 kg) szintén komoly meneteket öklözött szegedi ellenfelével. Korsós Péter (37 kg) pedig még jobbat bunyózott, a szorítóban egész komoly bokszmérkőzést láthatott a közönség.

Megyesi Róbert is győzni tudott, a második menetben küldte padlóra riválisát. A versenyző másodszor lépett a szorítóba és érdekesség lehet, hogy első meccsén is a második menetben tudott diadalmaskodni.

A klub részéről Nagy Szabolcs, Kovács Csaba és Zsarkó Botond is első versenyét teljesítette a hétvégén.

Hassani Yassin a felnőttek között pontozással ugyan alulmaradt ellenfelével szemben, ám korrekt és jó teljesítményt nyújtott edzője szerint.

A közönségkedvenc pedig talán nem kérdés, hogy ez alkalommal is a legkisebb bokszoló, Hegyi Dominik volt, aki döntetlent meccselt ellenfelével és végül a bírók a „Nap meccs” elismerést is Dominik részére ítélték meg.

I. Tesco Kupa Nemzetközi Pofonparti


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top