Jó játékkal szerzett pontokat Szentesen a HFC II.

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. május 07.
 
 
Jó játékkal szerzett pontokat Szentesen a HFC II.

Az elmúlt hétvégén a Szentes ellen folytatódott a Hódmezővásárhelyi FC II számára a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság.

A pontszerzés reményében utazott Szentesre szombaton a Hódmezővásárhelyi FC II. Ennek ellenére mégsem indult tökéletesen a kék-sárga Kurca-parti mérkőzése. A gárda 9 perc után hátrányba került, Páger György volt szemfüles és gólt szerzett.

A játékrész derekán viszont már a hazaiak szemszögéből történt egy kritikus fordulat. Mohácsi Ozmin volt harcos és labdát szerzett a védőktől, ezt követően pedig egyedül törhetett kapura. Juhász Csaba azonban vészmegoldásként lerántotta a vásárhelyiek 11-esét. Kőhalmi Attila jogoson rögtön a piros lapért nyúlt.

Az esetet követően rögtön egyenlíteni is tudott a Vásárhely. A szabadrúgást Mohácsi Ozmin kapura tekerte és ki is fogott a szentesi kapuson.

Az emberelőnyös helyzetben pedig egyértelműen a HFC II vette át a játéktér feletti uralmat. Ezt jelezte alig 5 perc múlva Gyüre Levente gólja is, aki nem ijedt meg a védőktől, erőszakosan labdát szerzett a hazaiak tizenhatosánál, betört a büntetőterületen belülre és a kapuba gurított.

Néhány minutum múlva pedig Bürgés Balázs is feliratkozott a gólszerzők közé. Egy a szentesi térfél közepéről felívelt Mohácsi szabadrúgásra érkezett ő a leggyorsabban és precízen a kapuba csúsztatott. 3-1-es előnnyel vonulhatott a félidőre a HFC.

A fordulás után pedig tovább folytatódott a vendégek dominanciája. Rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni, azonban ennek ellenére a második játékrészben két gólt tudott szerezni a Vásárhely.

Előbb Bürgés jobbról érkező beadásánál választott rossz megoldást Kotvics-Varga a kapuban. Középre ütötte a labdát, ahol Mohácsi Ozmin érkezett, az ő feladata könnyű volt, az üres kapuba kellett gurítania.

A hajrában pedig Győrfi Dominik is megszerezte saját találatát. A balszélen lépett ki és éles szögből lőtte ki a hosszú sarkot, ezzel beállítva az 5-1-es vásárhelyi győzelmet.

Csongrád megyei I. osztály, 26. forduló

Szentesi Kinizsi SZITE – Hódmezővásárhelyi FC II 1-5 (1-3)

Szentes: Kotvics-Varga, Légrádi, Lázás (Polyák), Lekrinszki, Páger (Bagi), Szabó, Debreczeni (Plenter), Bordács (Pölös), Szeles, Vincze, Juhász
Vezetőedző: Némethy László

HFC II: Szatmári, Jankelic, Gyüre, Bábi (Siber), Bartyik R., Bürgés, Darida, Mohácsi (Győrfi), Bódai, Siber (Perpauer), Pálinkó
Vezetőedzők: Vinnai István, Bacsa Zsolt

Gólszerzők: Páger illetve Mohácsi (2), Gyüre, Bürgés, Győrfi

Jók: mindenki

Nyilatkozat: „Korán hátrányba kerültünk, de szerencsére a szentesi kiállítás után nálunk volt a fölény. A végén akár gólkülönbséget is javíthattunk volna, sok helyzetünk és nagyon sok lehetőségünk volt. Úgy néz ki, hogy a csapat végre kijött a gödörből, jó játékkal szereztük meg a három pontot.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top