Izgalmas rangadó előtt a HLKC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 09.
 
 
Izgalmas rangadó előtt a HLKC

A kéthetes tétmeccs nélküli időszakot követően szombaton ismét pályán a HLKC. A lányokra ez alkalommal ráadásul igazán fontos meccs vár, az eddig egyszer hibázó Csorvás ellenében kell a Balogh Imsi Arénában tartani a pontokat.

Hatból hat – jelenleg így mutat a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club mérlege, amin valljuk be nem kell sok mindent megmagyarázni. A lányok remek meccseken, kettesével gyűjtögetik a pontokat. Igaz a legutóbbi, Szeged KKSE U22 elleni meccsen nem volt ez sétagalopp. Koncentrált játékkal azonban végül zsebbe került a duplapont, hogy aztán jöhessen egy bajnoki nélküli hétvége és az erőgyűjtés:

„Jól telt ez a két hét hiszen amire való, pont arra használtuk. Próbáltuk egy picit újraépíteni magunkat, hiszen az utolsó meccsünkkel azért semennyire nem vagyunk elégedettek, sem a csapat, sem pedig én. Nyilván a győzelemmel igen, de a nyitott védelemmel szembeni játékot azért nem nagyon tudtuk jól megoldani. Mindenképpen az ellen próbáltunk készülni, illetve erőt gyűjtöttünk. Szerencsére úgy gondolom, hogy most már, hogy újra teljes létszámban megvagyunk, mindenki hadra fogható, az erőállapotunk is szerintem megfelelő” – fogalmazott Dankó Ervin vezetőedző.

Erre pedig szükség is lesz. A bajnokságnak ugyanis a HLKC mellett még két másik kiemelkedő csapata van. A gyulai lányok, akik már nyolc meccsen vannak túl és eddig nem vesztettek pontot. Valamint a HLKC-hoz hasonlóan hat meccset teljesítő Csorvás, akik pont a Gyula ellen kényszerültek térdre, más különben öt győzelmet könyveltek el. Ráadásul vásárhelyi szempontból izgalmas adalék lehet, hogy a hétvégi, Csorvás elleni meccset november 17-én a Gyula elleni derbi követi.

„Úgy próbáltam felépíteni a felkészülést, hogy a Csorvás az eddigi legnehezebb feladat az eddigi meccseink közül. Szerencsére hazai pályán, ami azért valamilyen módon minket támogat. Azt gondolom, hogy tudjuk az ellenszert, mindent meg fogunk tenni, hogy jó formát mutassunk és két hét múlva pedig még jobb formában menjünk Gyulára” – tette hozzá Dankó Ervin.

Izgalmas és a bajnokságból fontos meccsek következnek tehát a bajnokságban a HLKC számára. Elsőként november 10-én, szombaton 16 órától a Csorvási SK ellen.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top