Idegenben csípett pontot a HVSC

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. december 10.
 
 
Idegenben csípett pontot a HVSC

A Hajós Alfréd Sportuszodában, a Neptun vendégeként ugrott medencébe a hétvégén a HVSC férfi vízilabda csapata. Szabó Tamás gárdája döntetlent játszott és ponttal térhetett haza.

Vásárhelyi góllal indult a december 8-i találkozó – Rácz Norbert góljával szerzett vezetést a HVSC, igaz erre és a következő vásárhelyi gólra is volt válaszuk a fővárosiaknak. A negyedet mégis a HVSC húzta be, Vígh és Holka találatait gól nélkül hagyta a Neptun.

A kétgólos előny viszont nem bizonyult hosszúéletűnek. A nagyszünetre kiegyenlítettek a hazaiak, így 5-5-tel fordultak a felek. Ráadásul a harmadik negyed, az eredményt tekintve pepitában az elsőt idézte – a Neptun VSC számára jött ki jobban a lépés, előnybe kerültek.

Az utolsó negyed is budapesti góllal indult, ám a HVSC a háromgólos hátrány ellenére sem adta fel és nekik lett igazuk. Pölös, Vígh és Szabó is gólt szerzett! Ezzel szezonbeli negyedik pontjukat kaparták össze a vásárhelyi pólósok.

Mivel a hétvégén az FTC kikapott, így a sereghajtó HVSC kicsit lopni tudta a távolságot, igaz még mindig három pont a lemaradásuk a Ferencvároshoz képest.

Férfi vízilabda OB I/B ’A’ csoport, 9. forduló

Neptun VSC – HVSC 10-10 (2-4, 3-1, 4-2, 1-3)

NVSC: Gáti, Dobricza, Hajós (4), Jex, Keszthelyi (1), Zentai (3), Garádi, Sármezei, Dékány (1), Molnár (1), Csatári, Halász, Földesi, Riemer
Edző: Beszédes Csaba

HVSC: Ujházi, Kürtösi, Kősasvári, Józsa (1), Szabó (1), Rácz (3), Pölös (1), Oláh, Benkő, Holka (1), Kertész, Tomcsik, Vígh (3), Szőke
Edző: Szabó Tamás


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top