HVSC II: Egy győzelem és egy vereség Kecskeméten

 
Szerző: Rókus Ákos, 2018. március 27.
 
 
HVSC II: Egy győzelem és egy vereség Kecskeméten

A férfi OBII középszakaszának második fordulóját rendezték Kecskeméten, ahonnan a HVSC II egy győzelemmel és egy vereséggel tért haza.

Az első mérkőzésüket a Sopron ellen vívhatták a vásárhelyi vízilabdások, akik revánsot vehettek a hazai pályán elszenvedett 3-4-es vereségért. Mégis jobban kezdett a Sopron, rögtön az első negyedben 2-0-ra elhúztak, igaz, ezután a HVSC zsinórban 4 gólt szerezve fordítani tudott. Onnan már nem sok esélyt adtak a vásárhelyi pólósok a fiatal SVSE-nek, a végén már 5-tel is vezetett a HVSC II, akik fegyelmezett védőmunkájuknak köszönhetően megérdemelten nyertek 4-8-ra. A vásárhelyi gólokon Diószegi Dániel (2), Gallyas Ernő (2), Sági Álmos (2) és Pölös Gábor, valamint Rókus Ákos osztoztak.

 

A folytatásban is jól ment a vásárhelyieknek, a budapesti Poseidon ellen szép játékkal kezdtek (Rókus Ákos például félpályáról használta ki a fővárosi kapus figyelmetlenségét), és 2-0-ás előnyt harcoltak ki maguknak. Zárkózott a Poseidon, de a végjátékig, egészen a 4. negyed elejéig a vásárhelyiek kézben tartották a mérkőzést. Ekkor Perédi játékvezető több hibája révén sikerült a fővárosi alakulatnak fordítania, és bár az utolsó támadást a döntetlenért a vásárhelyiek vezethették, az egyértelműnek tűnő büntető elmaradt, így 11-10-re alulmaradtak az összecsapáson Mérai Sándor játékosai. A vásárhelyiek góljait Rókus Ákos (3), Sági Álmos (3), valamint Diószegi Dániel, Gallyas Ernő, Pölös Gábor és Varga Sebastian szerezték.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top