Hódmezővásárhelyi LKC - Csorvás SK 37-21 (felkészülési meccs) percről-percre VÉGE!

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 04.
 
 
Hódmezővásárhelyi LKC - Csorvás SK 37-21 (felkészülési meccs) percről-percre VÉGE!

Hazai felkészülési mérkőzést játszik a HLKC a Csorvás SK-val. Kövesd nálunk percről-percre a meccs alakulását. Az újabb infókért frissítsd az oldalt.

60. perc Az utolsó percben Balogh Vanessza szerez gólt hetesből. Ezzel kialakítva a végeredményt. 37-21.

59. perc Balogh Vanessza végig viszi a labdát, majd lövésre szánja magát, felugrik és a helyén a labda, a hálóban. 36-21. Időt kér a végére Dankó Ervin.

58. perc Na majd most, Áncsán indítja Klemmt, aki beköszön. 35-20. Viszont a túloldalon is gólt találnak, a huszonegyediket.

57. perc Áncsán véd, támadhat a HLKC, ez az akció azonban nem góllal fejeződik be.

56. perc Székesi Fanni lövé az ellenfél kapusának szeme közé. Be is megy. 34-20 áll az eredményjelzőn.

55. perc Húsznál tartanak a vendégek, de így is 13 van közte. 

54. perc Áncsán Fanni ugyan belekap a labdába, mégis bemegy, egy híján húsz a vendég gólok száma. Klemm Kata azonban nem kegyelmez odaát, 33-19 hamar az állás.

53. perc Szép csel és szép gól, kozmetikázza az eredményt a Csorvás. 31-18. Javítom magam 32-18. A játékperc végén Balogh Vanessza lő nagy gólt.

52. perc Labdát szerez a HLKC, Nagy Emese rohan a kapuig, ahol arra is van ideje, hogy elidőzzön és csak utána lőjjön. Gól 30-17. Majd a középkezdést követően rögvest labdát szerez és Baloghnak passzol, aki 31-17-re javítja az állást.

51. perc A csorvási lövések továbbra is többnyire elkerülik a kaput, egymás után három lövés is így sült el. Bezzeg a túloldalon Klemm Kata két embertől sanyargatva is betalál. 29-17.

49. perc 11 a különbség a HLKC javára. Blaskovics a balszélről vágja be a labdát a kapuba.

47. perc Gólt szerez a Csorvás 26-17. Majd a túl oldalon is újabb gól, akkor legyen 27-17. Nagy Emese két perce alatt is hét emberrel támad a HLKC, Dankó Ervin vészkapus megoldást alkalmaz, ez egy gólt eredményez is.

46. perc Támad a Csorvás, Nagy Emese kap két perc pihenőt, a csorvási ejtés viszont gyenge. Marad a 26-16.

45. perc Blaskovics Ingrid fejezi be ismét góllal a szépen kivitelezett akciót. Így megint 10 van közte.

44. perc Az időkérés után belehibázik a támadásba a Csorvás, a HLKC leruhan és Blaskovics Ingrid 10 gólosra növeli csapata előnyét. 25-15
Ezt követően hetest végezhetnek a vendégek. Áncsán ugyan beleér, de a hálóba pattan a labda, ez a tizenhatodik vendég gól.

43. perc Török Gabriella megint a szélről. 24-15. Dankó Ervin időt kért, mi pedig számoljunk. Majd 10 perce nem talált be a Csorvás.

42. perc Ezek nem a Csorvás percei, a lövések vagy a kapu mögötti hálón csattannak vagy Áncsán véd. Ha így folytatódik a vendégek edzőjének nem lesz hangja a meccs végére. A minutum végén Szabó Patrícia szerez újabb gólt. 23-15

41. perc Balogh Vanessza növeli tovább a hazai előnyt, hatalmas gólt ragaszt a bal felsőbe. 22-15.

40. perc Hetest ítélnek a HLKC javára, ismét Klemm Kata az ítélet végrehajtó és most is pontos. 21-15.

38. perc Török Gabriella szerez gólt a jobb szélről. 20-15.

36. perc Az időkérés után csorvási támadással folytatódik a játék. A helyzetük hiába volt ígéretes, a döntő pillanatban nem sikerül jól átvenni a labdát. A másik oldalon viszont Kovács Adrienn lövését hárítani tudja a kapus.

35. perc Megint Nagy Emese, pedig úgy tűnt eltotojázza ezt a lerohanást a Vásárhely, végül mégis góllal zártak. Négy van közte. 19-15. Időt kér a Csorvás SK edzője.

34. perc Csorvási góllal indul a 34. perc eleje, a vásárhelyi kapuban már Áncsán Fanni. A középkezdést követően viszont gyorsít a HLKC és Nagy Emese állítja vissza a háromgólos különbséget. 18-15.

33. perc Könnyedén jön a játékrész első vásárhelyi gólja. 17-14 az állás. Nagy Emese megy el és szerez gólt.

32. perc Balogh Vanessza lövését pedig védik a túloldalon, pedig egészen sarokra tartott, mind hiába. Szerencsére a HLKC kapujában Ádász is bemutatja a félidei első védését.

31. perc A Csorvás kezd, az első támadásuk góllal zárul. Kettő van közte. 16-14.

Jön a folytatás.

Jól kezdte a mérkőzést a Vásárhely, míg a csorvásiak kicsit szétszórtnak tűntek a találkozó elején, talán a vásárhelyiek lerohanós játéka zavarta meg őket. A 30. perc alatt azonban sikerrel rendezték a sorokat és végül 3 gólra zárkóztak. Kíváncsian várjuk a folytatást.

30. perc Balogh Vanessza is betalált, de aztán hetesből ismét eredményes a Csorvás. 16-13. Ez is marad az első játékrész vége.

29. perc Néhány perc eltelt gól nélkül, az újabb találatot a vendégek szerzik meg, zárkóznak. Igaz Szabó Patrícia is megszerzi az első gólját, majd a túloldalon rezdül ismét a háló, ismét felpörögnek az események.

27. perc Ádász véd, Kovács Adrienn viszont habár mindenki előtt ér az ellenfél kapujához, a lövése fölé száll.

26. perc 10-nél tartanak a vendégek.

24. perc Büntetőt végezhet a Csorvás, ezt most Ádász nem fogja, pedig az irányt érzi. 14-9

23. perc Most a Csorvás talál be, 14-8-ra módosítva az állást. Középkezdés után támadhat a HLKC. Gól viszont nem születik.

22. perc Lukács Nóra is gólt szerez a HLKC-nak. Kétszer annyi a vásárhelyi gólok száma.

21. perc Székesi szerez labdát, Török Gabriella pedig végig vezeti és betalál. 13-6. Nem marad így sokáig, kilövi a felsőt a Csorvás 13-7.

20. perc Kis túlzással csak a szokásos - Ádász hetest véd. Marad a 12-6.

19. perc 11-6. A vásárhelyi támadás nem zárul tgóllal bezzeg a túloldalon. A Vásárhely viszont gyors támadást vezet és mire entert nyom az ember Nagy Emese növeli az előnyt. 12-6

18. perc Török Gabriella ismét beköszön, majd egy szemfüles gólt szerez a túloldalon a Csorvás. 11-5. Dankó Ervin időt kér.

17. perc A Csorvás mintha próbálná kicsit lassítani a játékot, de a támadásukat folyamatosan megzavarják a vásárhelyiek, többször bele is hibáznak a vendégek.

15. perc Elképesztően pörögnek a HLKC-s csajok, a kispadról Dankó Ervin utasítása is érkezik. "Gyorsabban, gyorsabban" Csak győzzük lekövetni.

14. perc Csorvási gól, majd Nagy lövése csattan a felső lécen. A Vásárhelynél marad a labda, így folytatódhat a támadás, amit Török fejez be góllal.

13. perc Horváth Dorina labdát szerez és Nagyhoz passzol, aki rágyorsít, kis híján végig viszi az akciót, de lefülelik.

12. perc Lerohan a HLKC, Török Gabriella szerez gólt a villámgyors akció végén. Fél perc múlva pedig Székesi Fanni első gólja is megszületik. 9-3

11. perc Nagy Emese lő, a próbálkozását védik, majd a támadásból betalálnak a vendégek. Nem pihennek a csajok, pörög a játék. 7-3.

9. perc Egy vásárhelyi támadás, ami nem góllal végződik, ha minen igaz először a meccsen. A túloldalon pedig egy Ádász védés - na ilyet már láttunk ma.

8. perc Kandó Dorottyát állítják ki és büntetőt végezhet a Csorvás, ez alkalommal betalálnak. 7-2

7. perc Klemm Kata hetesből talál be ismét, a kapufáról vágódik a játékszer a hálóba. 7-1

6. perc Ádász lehúzta a rólót. Előbb akcióból védett, majd a megítélt hetest is fogta.

5. perc 5-1. Megint Nagy talált be, a csorvásiak kapusa kis híján védett lábbal, de begurult a labda. A túloldalon Ádász védett, a lerohanás pedig megint működött. Nagy Emese már három gólnál tart, ez összesen 6-1-et jelent a hazaiaknak. A vendégek trénere időt kér.

4. perc Nagy Emese első gólja is megvan, nem kérdezett, végig rohant a pályán és bevágta. 4-1.

3. perc 3-1 a hazaiaknak.

2. perc A csorvási támadás gól nélkül maradt, a lerohanástkövetően viszont meglett a HLKC második gólja. Török Gabriella talált be. A túloldalon Ádász Diána először védett, de végül csak meglett az első csorvási gól is.

1. perc Elindut a meccs - a HLKC támad először. Török Gabriella tört volna kapura, de szabálytalankodtak vele szemben. Hetest végezhet a Vásárhely, Klemm Kata betalált.

A vásárhelyiek az előző hétvégén Baranya megyében jártak, ahol az NB II-es PEAC-t verték, az NB I/B-s Kozármislennyel szemben pedig alul maradtak, de izgalmas és a felkészülés haszonosan szolgáló meccset játszottak.

A második hazai felkészülési meccsét játssza szeptember 4-én a HLKC. Ez alkalommal a Csorvás SK az ellenfél. A csorvásiak szintén az NB II Dél-keleti csoportjában érdekeltek - az előző szezonban a harmadik helyen zártak. A mai meccs akár jó erőfelmérő is lehet a következő hétvégi szezon rajt előtt.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top