Hódmezővásárhelyi LKC - Bácsalmási PVSE - Percről-percre! 40-21 VÉGE!

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 20.
 
 
Hódmezővásárhelyi LKC - Bácsalmási PVSE - Percről-percre! 40-21 VÉGE!

Ma 16 órától újabb hazai meccset játszik a HLKC. A lányok a Bácsalmással csapnak össze, a nagy kérdés, hogy meglesz-e az ötödik vásárhelyi győzelem a bajnokság idei kiírásában. Kövesd nálunk percről-percre a meccs alakulását!

60. perc Nincs egész egy perc hátra. Nagy Emese megszerzi a 39. gólt. Lesz-e idő kerekíteni ezen? Fél perc van és támadhat a Vásárhely. Időntúli hetes! Szabó Patrícia végezheti el. Bent van! 40-21 és ez a vége! Jár a taps, remekül játszott a Vásárhely és megérdemelten nyertek a csajok. A Facebook oldalunkon mindjárt jön az értékelés!

59. perc Hankószki szerzett gólt. A másik oldalon pedig Madarász Viktória is szerez egy két percet, ma már őt se láthatjuk. Ez viszont jogos volt.

58. perc Székesi Fanni számára a tervezettnél hamarabb ér véget a találkozó. Megkapta a harmadik két percét. Engedd meg, hogy őszinte legyek, én sem értem miért. Mindenesetre villant a piros.

57. perc Régen láttunk már vásárhelyi gólt. Balogh Vanessza azonban nem hagyja, hogy ihány érzetünk legyen. 38-20. Nagy Emese pedig labdát szerez. Bálint Alexandra törhet kapura. Lövését azonban Horváth Szonja látványosan, lábbal hárítja.

56. perc Kovács Adrienn kap két percet, Komendát rántja hátra, aki a megítélt büntetőt pontosan végzi el. Ez volt a huszadik vendéggól. 

54. perc 36-19. Még hat perc van. Horváth Dorina lő kapura a másik oldalon, majd Kovács Adrienn, utóbbit követően büntetőt végezhet a HLKC. Szabó Patrícia bevágja. 37-19.

53. perc Nagy Emese gólja a következő, a harminchatodik. Komenda Dajana erre válaszol. Így akkor 36-18.

52. perc Csordás ezt bevágta, a jobb felsőt nézte ki és oda is ragasztotta. Bálint Alexandra próbálkozása viszont nem jár sikerrel 35-17.

51. perc Újabb vásárhelyi büntető. Most Szabó Patrícia próbálkozhat. Mintha az előző két lehetőség kimaradt volna. Ez viszont nem. 35-16.

50. perc Dankó Ervin időt kér. A vezetés magabiztos, az nem kérdés, de lehet ebben még több is vásárhelyi részről. Nézzük, hogy az időkérés után ez kiforrja-e magát. Van gól. Kovács Adrienn is feliratkozik a gólszerzők közé 34-16, remek labdát kapott a jobb oldalról és balszélről bevágta.

49. perc Áll a játék. Rothpflug maradt a földön, úgy tűnt nem bántották, talán a térdével történt valami. A vendégek játékosa már talpon, de még húzza a lábát, kérdés, hogy tudja-e folytatni. 33-16. Lehet csak elkiabáltuk azt a 40-et?

48. perc Nagy Emesével szemben szabálytalankodtak. Lukács Nóra lőhet hetest. Hoppá, ez is kimarad, ráadásul a felső lécet érinte távozik a játéktérről a labda. 

46. perc Bravúros játék. Gyönyörűen vitték el az embert Lukács Nóra előtt, aki visszakapta a labdát és gólt szerzett. 33-16.

44. perc Petric Ivana gólt szerez. Erre lesz-e válasz? Úgy tűnik büntetőből történhet ez meg. Becsei Mária lövése azonban kimarad - Horváth Szonja kitolja.

42. perc Gólt szerzett a Bácsalmás. Nagy Emese átlövését ütni tudja Horváth Szonja, de így marad a Vásárhelynél a labda.  Lukács Nóra pedig egy csel után a kapuba vágja, csak meg van az a harminckettedik gól.

41. perc Török Gabriella szerzett gólt, ez volt a harmincadik vásárhelyi találat. Lesz-e válasz a túloldalon. Nem. Lukács Nóra viszont újabb gólt szerez, begyújtották a rakétákat a csajok 31-14. Ne kiabáljuk el, de 40 fölé is kúszhatunk.

39. perc Dankó Ervin pár perccel ezelőtt időt kért, és úgy tűnik sikerült rendet tenni. 29-14 az állás. A Nagy Emese és Becsei is betalált, Áncsán Fanni pedig több védést is bemutatott a kapuban.

35. perc Megvan Nagy Emese első akciógólja a mai napon. 25-12. Egészen eddig, mert Madarász Dóra 25-13-ra módosítja. Viszont Török Gabriella sem hagyja szó nélkül - 26-13. Potyognak a gólok.

33. perc Madarász Viktória szerzi a játékrész első bácsalmási gólját.

32. perc Nagy Emese a pályán! Ő a felső lécet lövi ki. Viszont a soron következő támadásból megvan az első vásárhelyi gól a félidőben. Horváth Dorina a gólszerző.

31. perc Folytatják a hölgyek, amit elkezdtek. Török Gabriella hatalmas kapufájával indul a második felvonás. A másik oldalon pedig egy nagy Ádász védéssel. Egy perc után marad a 23-11.

30. perc Becseit gyötrik, földre is viszik, jár a büntető. Nagy Emese kap lehetőséget ismét.  Horváth Szonja lábfejjel ugyan beleér, de így is a kapuban köt ki a labda. 23-11. Néhány másodperc még van, de a Bácsalmás támadása nem végződik góllal. Vége az első játékrésznek. A közönség már most tapsol a lányoknak. Meg is érdemlik. Jól játszanak.

28. perc Hetest végezhet el Komenda. 20-11. Dankó Ervin időt kér. Ezt követően két elbaltázott bácsalmási támadás és két góllal záródó HLKC-s lerohanást könyvelhetünk el. 22-11.

27. perc Becseié a huszadik vásárhelyi gól.

26. perc Török most akcióból. 19-9. Piukovics válaszol, akkor 19-10.

24. perc Piukovics megint 17-9. Baj még nincs, de mintha éledezne a vendégcsapat, miközben a HLKC-s gólok nem jönnek. Lehet csak ezt kellett leírni, Nagy Emese ismét büntethet. Meg is teszi. 18-9.

23. perc Piukovics Nóra gólt szerez. 17-8. Lukács Nóra lövését most Horváth Szonja fogja.

22. perc Labdát veszít a Bácsalmás támadás közben - egész meglepő szituáció után, a vásárhelyiek is láthatóan meglepődnek, hogy náluk a labda, a gyorsindítás azért nem marad el, Lukács Nóra azonban most nem tud góllal zárni.

21. perc Egálban a két csapat, már, ami a játékosok számát illeti, Rothpflug is 2 percre leülhet, ráadásul hetest értékesíthet Nagy Emese. Megint bevágja. 17-7.

20. perc Tíz van közte, Becsei akcióból is gólt szerez, középen találják meg egy labdával. Rudics Zsuzsanna, a vendégek trénere időt is kér. 16-6 az állás. Az időkérés után hátrányban a HLKC, emberhátrányban, Szabó Patrícia szusszanhat két percet. Ráadásul Komenda betalál. 16-7.

18. perc Két vásárhelyi gól és egy bácsalmási 14-6 áll az eredményjelzőn. Csak zárójelben - hiszen korai még bármit is kijelenteni - a Bácsalmás eddig négy meccsen 120 gólt szerzett. Úgy tűnik sikerült megfogni a gólvágókat és a támadások pedig ülnek. Meg Horváth Szonja is a vendégkapuban, miután Balogh Vanessza mattolta. 15-6.

15. perc Török-gól! 12-5.

14. perc Hankószki tud kapura fordulni és gólt szerezni. Viszont nem marad adós a válasszal a HLKC. Blaskovics Ingrid is gólt szerez. 11-5.

13. perc Nagy Emese a pályán, néhány meccs óta nem láthattuk már őt. Most a kiharcolt hetest értékesítheti, és értékesíti is. 10-4.

12. perc Lukács Nóra is gólt szerez, szépen járatták a lányok a labdát és megvan a kilencedik. A másik oldalon meg a negyedik - Csordás a gólszerző. 9-4

11. perc Ádász hárít, Törököt indítják, Horváth Dorina pedig góllal zárja a szép akciót. 8-3.

9. perc Megint jöhet Becsei. Letámadna a HLKC, de Horváth Dorinát egyszerűen odébb lökik. Becsei lövését viszont sikerül kapufára tolnia a bácsalmási kapusnak. A labda marad a HLKC-nál, Szabó Patrícia pedig csak góllal zárja az akciót. Kicsit talán szerencsésen, a védőfalon megpattan a labda és ez végkép kifog a kapuson. 7-3

8. perc Tovább zárkózhatnak a vendégek, Rothpflug végezhet el egy büntetőt. Viszont marad az 5-3, mert hogy a kapu mellét száll el a labda. Bezzeg a másik oldalon Becsei értékesíti a hasonló lehetőséget. 6-3.

7. perc Komenda kozmetikázza az eredményt 5-3, Balogh lövését pedig  Horváth Szona most hárítani tudja.

6. perc Wettstein lőne, de a falban végzi a lövés, Balogh Vanessza pedig a másik oldalon szerzett góljával 5-2-re módosítja az állást. Eddig jó!

5. perc De szép játék. Balogh Vanessza találja meg középen Török Gabriellát, aki a kapuba továbbít. 4-2.

4. perc Csordás Renáta megszerzi a vendégek második gólját. 3-2.

3. perc Szabó estében szerez gólt! 3-1.

2. perc Komenda próbálkozik a bal szélről, Ádász véd, a letámadásból pedig Szabó Patrícia szerez gólt. 2-1.

1. perc A Bácsalmás kezd és góllal zárnak, érdekes találat volt. Viszont Becsei Mária hetesből egyenlít. 

Kezdődik a találkozó. Kékben a hazaia, piros-feketében a vendégek.

Perceken belül startol a találkozó. Vessünk egy pillantást az összeállításokra.

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács, Blaskovics, Székesi, Nagy, Török, Bálint, Becsei, Lukács, Szabó, Horváth, Klemm, Balogh

Bácsalmás: Petric, Piukovic, Rothpflug, Száhl, Madarász, Komenda, Csordás, Horváth, Hankószki, Markó, Sztefánovity, Wettstein


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top