Hódmezővásárhelyi FC - Kecskeméti TE 1:1 (percről-percre)

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 02.
 
 
Hódmezővásárhelyi FC - Kecskeméti TE 1:1 (percről-percre)

16 órakor kezdődik a Hódmezővásárhely - Kecskemét NB III-as labdarúgó mérkőzés. Kövesd nálunk a történéseket percről-percre. A friss történésekért frissítsd az oldalt!

90+1. perc Elhűlnek a hazai drukkerek a pályán, Krnács nagyot véd, de kiüti és pont vendég támadó elé, aki fölé durrant. Kiderül, hogy mindez már lesen történt.

90. perc Három perc a hosszabbítás.

88. perc Hajt a HFC, próbálkozások vannak, egyelőre újabb eredmény nélkül.

86. perc Bagó Patrik lő kapura, mellé suhint. Közbe befutottak a Kecskemét drukkerek, őket eddig nem hallottuk. Balog pedig kishíján gólt fejel. Mezeire pattan a labda, aztán Balogra, Krnács szerencsére pont jó helyen áll és fogja a kapuja felé lóduló labdát

84. perc Hrabovszki 18 méterről lövésre szánja magát. Neki van igaza. Mellé megy, de tapsot kap és nem is volt ez rossz próbálkozás. Maczelka Gábor érkezett a vendégeknél Markó helyére közben.

82. perc Jankelic kap sárgát, szabálytalanul állítja meg a tizenhatoson kívül Selyem Zsoltit. Muszáj volt neki, szabadrúgást végezhet el jó helyről, igaz éles szögből a KTE. Farkasnak gurítják le, akit nem őriz senki. Mellé durrant.

78. perc Selyem Zsolt lő kapura, gyengén, de több védő lába között. Krnács résen van. 

75. perc Zajlanak az események a pályán, hol az egyik, hol a másik csapat támad. Nem unatkozunk. Közben cserék is történnek. Szabó Dávid helyére Nemesvári Dániel érkezik, a HFC-nél Gyüre jön le, Darida pedig érkezik.

70. perc Huszár már hátul teszi a dolgát. Selyem Zsolt próbálja középre fejelni a labdát, de a hazaiak négyese tisztáz. Kellett is. Máris Szabó Csaba szerez labdát, Hrabovszki pedig beadással próbálkozik, Mészáros fogja, de a támadás szép volt. Élénkül a játék!

69. perc Egyenlő az állás! Tessék, csak inni kellett! Mezei Olivér végezte el a Bartyik általá kiharcolt/elszenvedett szabadrúgást, Huszár megint elől és most is tud fejelni, most hibátlanul. 1-1

67. perc Balog ismét rúg egyet, csak most nem a labdába, hanem Bartyik Norbertbe. Szerencsére úgy néz ki Bartyik folytatja. Ivószünet következik. Az előző játékrészben ezt követően élénkebb játszott a HFC.

65. perc Bódai fent, Vass le a HFC-nél.

64. perc Úgy tűnik Bódai érkezik a pályára, neki szólt Szűcs Róbert vezetőedző. Szabó Márknak időközben volt egy ígéretes beadása, ami nem találta meg Vass fejét.

62. perc Kicsit össze kell szednie magukat a hazaianak. Nádudvari beadása után Krnács ment, ismét veszélyt alakított ki a KTE.

60. perc Ott a gól.  Balog Szabolcsról maradnak le a vásárhelyi védők, aki tisztán kap labdát és bevágja Krnács kapujába. Vezetnek a vendégek.

57. perc Vass és Szabó Márk játszik össze, már a tizenhatoson belül tartanak, de a lövés nem jön össze. 

56. perc Bartyik végez el szabadrúgást, Huszár elesik középen, Szabó Csaba fejel, a kapus pedig fogja. Majd a másik oldalon pedig már Markó Ádám végezhet el szabadrúgást. Kapura tekeri, Krnács bele is ér. Szöglet.

55. perc Végre! Egy kis akció, Bartyik előtt nyílik középen hatalmas üres terület, Jankelic, Gyüre, Jankelic a labda útja, majd beadás következik, amit sikerül kifejelni. A B-közép viszont dalra fakad.

53. perc Jaj, hibázott a vásárhelyi védelem. Balog Szabolcs labdát szerez, lövése viszont bőven kaput téveszt. Köszönjük meg neki.

52. perc Még itt vagyunk, csak történésből akad kevés, inkább a mezőnyben folyik a játék. Újabb 0-0 van kinézőben?

46. perc Az urak folytatják, amit elkezdtek.

Geiger kiesése nem könnyíti meg a HFC dolgát. Összességében kicsit talán aktívabb a Kecskemét, bár ehhez hozzátartozik, hogy jó néhány percet játszottak a hazaiak emberhátrányban pont emiatt. Mindenesetre a védelem egyelőre állja a sarat, ezzel mondjuk az előző két meccsen sem volt gond, a gólszerzés viszont most sem tűnik könnyűnek. Ehhez a védelem egyik tagja, Huszár Gergő állt a legközelebb, aki a szögleteknél és a szabadrúgásoknál érkezik előre. Meglátjuk, a következő 45 perc sok mindenre választ ad. A csapatok már érkeznek a pályára - úgy tűnik egyelőre újabb csere egyik oldalon sem történt.

A szünetben a HFC megyeu U14-es bajnokságban szereplő csapata vehette át a bronzérmeket. A gárda az előző kiírásban végzett dobogós helyen.

16:44 Jöhet a 15 perc szusszanás.

45+. perc Szabó már a pályán. Úgy tűnik, hogy Vassal cserél helyet. Vass ment középre, Szabó Márké a jobb oldal.

 

44. perc Lottózni nem fogok. Szabó Márk vette fel a mezét, miközben egy veszélyes szögletet végzett el a Kecskemét. Jó volna, ha lefújnák ezt a félidőt.

43. perc Hmm... Geiger a földre huppan, nem bántotta senki, úgy tűnik komolyabb a baj. Ebből nagyon úgy tűnik, hogy csere lesz. Talán a fiatal Bódai kaphat lehetőséget, a megyei meccseken ezen a poszton az elmúlt szezonban otthonosan mozgott.

41. perc Geiger visszatért! Vass pedig besárgul. Itt az ősz, de ő Zámborit állította meg szabálytalanul, de szükségszerűen. 

38. perc Lefelé bittyedhet a szánk. Geigert ápolják már néhány perce. Reméljük tudja folytatni. Közben Balog lő kapura, de megpattan az egyik vásárhelyi védőn a próbálkozása. Ez így szöglet, ami egy kis teketóriázás után újabb kecskeméti lövést eredményez. Szabó suhintja rá, kaput nem talál, de nem volt tőle messze.

37. perc Akcióban a Kecskemét, a tizenhatoson belül pattog a labda, kicsit olyan mintha Vass és Balog salsát adnának elő, végül azonban Vass tudja elpöckölni a labdát elháírtva a veszélyt. Majd Krnácsnak kell védenie néhány másodperc múlva.

35. perc Szögletet végezhet el a Kecskemét, veszélyesen kanyarodik, de a HFC-s védelem megoldja a feladatot.

33. perc Mi volt a vízben? A HFC az ivószünet óta aktívabbnak tűnik. Most éppen Vass eresztett meg egy lövést 20 méterről. Talán nem volt benne elég erő, Mészáros könnyedén fogja a felé guruló labdát.

29. perc Megint van mit írni. Mezei most egy akciót követően keresi Huszár fejét, aki még elől maradt. A hazaiak négyese tisztán tud fejelni, sajnos egy kicsit a kapu mellé. Egyébként nyom a HFC. Vass ügyetlenkedik el egy egész jó helyzetet, majd Gyüre szerez a tizenhatos előterébe labdát, azt követően viszont Mezei beadása mély.

28. perc Huszár nagyon ott van fejben. Mezei végez el egy szabadrúgást, beível és Huszár fejel, viszont egy vendég védő szögletre ment, pedig ígéretes helyzet volt. A szögletet Bartyik végzi el, Mészáros öklöz - a labdát.

27. perc Huszár ment ismét fejjel, az alapvonal környékéről pörgették be a labdát a kapu elé a vendégek.

25. perc Előkerülnek a kulacsok. Ivószünet következik. A kezdeti hév egy kicsit talán alább hagyott a találkozón. Vásárhelyi oldalon Kovács és Rácz is a lelátóról nézik a mérkőzést, csatár poszton így most Geiger játszik a hazaiaknál - ezen a téren ugye voltak kérdéseink a meccset megelőzően. Mire ezt bepötyögjük, már folytatódik is a játék. Egészségünkre. 

22. perc Huszár ment hatalmasat, Balog fejét keresik a labdával. Ezek most inkább a Kecskemét pillanatai, többet van a labda a vásárhelyi térfélen.

19. perc Bartyik végezhet el szabadrúgást messziről, de szembe a kapuval. Sorfalat talál.

16. perc Huszár mellett viszik el a vendégek a labdát, ami rögtön a jobb oldalra kerül Bagó próbál kapura pörgetni, de nem talál kaput. Kirúgás jöhet.

13. perc Vásárhelyi szabadrúgás, messze a kaputól, inkább ívelésre tippelnénk, Bartyik és Mezei a labda mögött. Mezei ível, Huszár próbálna fejelni, talán nem ér bele a labdába, de így is veszélyes, Mészáros üti szögletre a játékszert. A sarokrúgás már Bartyiké, a beívelt labdát Mészáros határozottan üti ki. 

10. perc Néhány percen belül kétszer is zavarba hozzák a kék-sárga mezesek a vendégek kettesét, Bagót. Komoly veszély nem alakul ki egyik alkalommal sem, de talán a bal oldal sebezhető lehet.

7. perc Hajjaj! Aktívak a vendégek, Zámbori lő kapura, Jankelic tud szögletre tisztázni, de volt miért izgulni. A sarokrúgást Huszár könnyedén kifejeli.

4. perc  Egy kapura lövést beírhatunk a HFC-nek. Bartyik Norbert 20 méterről lőtt a kapu mellé.

3. perc  Csak semmi cicó. Egymásnak ugranak a csapatok, tizenhatoson belülre eddig a KTE-nek sikerült jutnia, de komoly veszélyt nem alakítottak ki a vendégek.

15:55 Valakinek randija lesz? Még nincs 16 óra, de már el is indult a mérkőzés.

15:54 A mérkőzés megkezdése előtt egyperces néma csenddel Kovács Józsefre, a Vásárhely egykori labdarúgójára emlékezünk.

Perceken belül útjára indul a labda a HFC - KTE meccsen.

Nézzük az összeállításokat:

HFC: Krnács, Geiger, Huszár, Jankelic, Szabó Cs., Hrabovszki, Mezei, Vass, Gyüre, Katona, Bartyik N.
Cserék: Varga, Tóth, Szabó M., Kecskeméti, Darida, Bartyik R., Bódai
Vezetőedző: Szűcs Róbert

KTE: Mészáros, Bagó, Farkas, Nádudvari, Balog, Vladul, Urbán, Zámbó, Szabó, Markó, Zámbori
Cserék: Ladányi, Nemesvári, Takács, Maczelka, Selyem, Tóth, Rozsi
Vezetőedző: Szabó Tibor


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top