Hódmezővásárhelyi FC - Dunaújváros PASE - 0-4 Percről-percre - VÉGE

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. szeptember 30.
 
 
Hódmezővásárhelyi FC - Dunaújváros PASE - 0-4 Percről-percre - VÉGE

Szeptember utolsó napján a Dunaújvárossal csap össze a Hódmezővásárhelyi FC. Kövesd nálunk a meccs alakulását percről-percre.

90+3. perc Ennyi volt. Lefújták a meccset, papírforma győzelmet aratott a vendég csapat. Harmadik vereségét szenvedte el a Vásárhely. Köszönjük a figyelmüket.

90+2. perc Elvégezhet még egy szabadrúgást a bal szélről a Dunaújváros, Sándor Tamás a labda mögött. Kecskemét kifejeli és Leél-Őssy-ben elakad a labda - ő a játékvezető, csak a félreértések tisztázása végett. Keveredik-kavarodik a laszti, majd Szepessy elé kerül, aki megszerzi a 4. vendéggólt. Ha így nézzük volt értelme hosszabbítani.

90. perc Leél-Őssy élvezi, amit lát. Legalábbis három percet hosszabbít.

85. perc Katona Györgyhöz kerül a labda, Kecskemét és Bartyik a játékszer útja. Katona rálövi, de Pokorni védi a szöget. Nem jön össze a szépítés.

83. perc Megint egy csere a vendégeknél. Al-Sheraji Rauf Mohamed érkezik Dorogi Renátó helyére.

79. perc Cserélnek a vendégek, Varga Róbert érkezik Tóth Tibor helyére.

76. perc Jönnek egymás utánban a vendég szögletek. Nincs könnyű helyzetben a HFC... Annyira nincs, hogy a sarokrúgásnál Kis Balázs tud fejelni, mindenki lemarad róla, közevtlen közelről bólint a vásárhelyi kapuba. 0-3.

72. perc 2-0. Oda. Puskás végez el egy szabadrúgást, amit beívelt, mintha Tóth Tibor teljesen üresen lenne, fejel is, Krnács pedig tehetetlen, érdekes ívben érkezik felé a labda, ami máris a kapuba táncol.

70. perc A labda mögött a vendégek gólfelelőse Szepessy, aki végül mellé durrant.

69. perc Krnács a vásárhelyi kapuban is születésnapos, úgy tűnik a felső léctől ajándékot kapott, Kiss Patrik lövése oda tornázza és onnét kifelé pattan a játékszer. Majd másodpercekkel később újabb védést mutat be. Nyom a vendég együttes. Jól példázza azt, hogy 17 méterről, a kapuval szemben jutnak szabadrúgáshoz. Hajajjj.

67. perc Itt is van Kecskemét első próbálkozása, talán kicsit elkapkodta, kapásból lőtte el az elé pattanó labdát. Senki nem volt a közelében, így nem tudta tökéletesen helyezni a labdát, fölé lő.

65. perc Újabb vásárhelyi csere. Rácz Dezső helyére Kecskeméti László érkezett. Kecskemét U19-es meccsen de hármat gurított a Szeged 2011-nek a napokban, a múlthéten pedig a Vác elleni szépítő gólt is ő szerezte. Hátha ma is betalál. Ehhez mondjuk Barna Zsolt jár közel a másik oldalon, egy kis tiki-taka után lőtt kapu felé, szerencsére mellé.

56. perc Szabó Márk már Geiger helyén és beadással hívja fel magára a figyelmet, Rácz lőhetne, de pókfociba kezdenek a vendégek a tizenhatoson belül és végül kikanalazzák a labdát. A másik oldalon Szabó Csaba kap sárga lapot.

54. perc Megjött a születésnapos Blue Front, és pirotechnikai eszközöket is hoztak magukkal. Az egyébként sem könnyű anyagi helyzetben lévő HFC-nek reméljük nem kell mélyen zsebbe nyúlni a szülinapi ajándékért.

50. perc Ajjajj.. Krnács és Katona nem értik meg egymást, végül menteni tudnak, de bedobáshoz jut a Dunaújváros. Nagy bedobás jön, ami eljut Kis Balázsig, aki Krnács kapujába piszkálja a labdát. Vezetnek a vendégek...

46. perc A szusszanás után folytatódik a mérkőzés. A vendégek változtattak, Horváth Kevin helyére Kiss Patrik érkezett.

45. perc Leél-Őssy nem hosszabbít egy percet sem, lefújja az első félidőt. 0-0. 

44. perc Meghúzza a játékrész végét a HFC, ami néhány támadást eredményez, most éppen Koncz került helyzetbe, de a dunaújvárosi védelem kitart. Közben Tóth Tibor besárgul.

41. perc Várni kellett rá, de most összejött egy komoly lehetőség a Vásárhelynek. Mezei szerzett labdát a bal oldalon, majd Rácz segítségével sikerült is felvennie azt és beadni, Bartyik a tizenhatoson belülről bombázta rá, igaz a kapu fölött hagyta el a játékteret a laszti. Mire ezt beírom Rácz lövését bokkolják, komoly löket volt a tizenhatosról.

36. perc Rácz lőné keresztbe a labdát, de Kis rosszul ér bele és így a kapu felé pattan a játékszer, ami meglehetősen le is lassul, Pokorninak így nem jelent kihívást megfogni.

32. perc Kis Balázs a félpályától szinte zavartalanul jut el a tizenhatosig, ott aztán kivágják előle a labdát.

29. perc Mezei futja le a szélen Zvarát, labdával. A beadása Puskás karján változtat irányt, Leél-Őssy sípja néma marad. Valljuk be jogos, a kéz nem kereste a labdát.

26. perc Még itt vagyunk és említésre méltó esemény is történt. Támadásba lendült a vendég csapat, az alapvonalról sikerült beadniuk a pirosmezeseknek a labdát, amit a vásárhelyi védők szögletre fejeltek. A sarokrúgás nem volt veszélyes.

18. perc Jankelic és Szepessy fejelnek össze, utóbbi játékost ápolni kell, de vélhetően nem komoly a baj.

15. perc Geiger harcos és úgy tűnik szögletet harcol ki. Rossz helyen ülünk... a túloldali partjelző kirúgást ítél. Kár.

13. perc Geiger és Bartyik játszik össze, utóbbi pedig Koncz felé pörget tovább, a védők éppen, hogy tisztázni tudnak, de kiderül, hogy mindez lesen történt Koncz részéről.

10. perc Sándor Tamás agilis, labdát szerez és a tizenhatos sarkáig jut, a támadást szögletre váltják a vendégek, amit Szepessy fejel nagyon mellé.

8. perc Zvara Dávid kap a vásárhelyi tizenhatoson belül labdát, amit jó ütemben továbbít Tóthhoz, aki lő, a kapu mellett nem sokkal suhan el a próbálkozás.

4. perc Nagy bedobás Mezei révén, amit Szabó Csaba tud továbbfejelni a kapu felé, a védők azonban hatástalanítják a próbálkozást. Mezei ismételhet, de az újabb bedobás már teljesen veszélytelen.

1. perc Letámad iziben a Dunaújváros, Horváth Kevin lövéssel zárja az akciót, de fölé-mellé bombáz.

15:30 Kezdődik a mérkőzés. Pirosban a vendégek, szokásos kék-sárga szerelésében a HFC.

HFC: Krnács, Geiger, Huszár, Szabó Cs., Hrabovszki, Koncz, Mezei, Jankelic, Katona, Bartyik N., Rácz
Csere: Varga, Tóth, Komáromi, Szabó M., Kecskeméti, Darida, Vass

Dunaújváros: Pokorni, Kis, Zvara, Puskás, Dorogi, Horváth, Tóth, Szepessy, Sándor, Hompót, Barna
Csere: Vaszócsik, Varga, Farkas, Kiss, Vajda, Al-Sheraji


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top