Hódmezővásárhelyi FC - Budapest Honvéd-MFA II. 1-3 Percről-percre

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 28.
 
 
Hódmezővásárhelyi FC - Budapest Honvéd-MFA II. 1-3 Percről-percre

Kövesd percről-percre a Hódmezővásárhelyi FC hazai meccsének alakulását.

Vége a mérkőzésnek. HFC-Honvéd II. 1-3, ezúttal sem jött össze a pontszerzés. 

92. perc Ellentámadás, sakk-matt játék, újabb Honvéd-gól. Szendrei passzolja be a labdát Krnács mellett a hálóba. 1-3, nem feltétlen érdemelte ezt a vásárhelyi alakulat. 

90. perc Megyünk előre, szögletet szöglet követ. 

86. perc Innen szinte lehetetlen az egyenlítés...

84. perc Balhé a pályán, Komáromi kap össze a vendégek két játékosával. Második sárga lap, mehet zuhanyozni csapatkapitányunk. A játékvezetők finoman fogalmazva nincsenek a helyzet magaslatán. 

82. perc Hiába támadunk és lövünk kapura, a második találatot a vendégek szerzik. Egy kontrát követően Májer emel finoman a hálóba. 1-2...

78. perc Geiger fantasztikus szólója után kilövi az alsó sarkot! Végre! 1-1!

76. perc Fellazul a vásárhelyi védelem, Király mehet egy az egyben. Szerencsénkre a kapu mellé lő.

73. perc Újabb helyzet, Szabó centerezését üti ki a hálóőr. Sajnos a kipattanóra nem érkezik sárgamezes játékos...

72. perc Közeli fejes, Komáromi bólintását fogja Tomori. 

65. perc Leült a HFC játéka, nem találjuk az ellenszert a kispestiek találatára. Sokszor játszott már hasonló gólkényszerben a csapat a szezonban, reméljük, ezúttal sikerül betalálni. 

62. perc Frissít Szűcs Róbert, Bódai érkezik Koncz, Szabó Vass helyére. Kell a gól, kell az erősítés a támadójátéknak. 

58. perc 0-1. A sértett Májer értékesíti a tizenegyest. Érdekes...

57. perc Van viszont büntető a vendégeknél - Májer esik át Krnács kezén. Ezt befújja a játékvezető...

55. perc Óriási felbolydulás a pályán: előbb Kecskeméti lövi bele a labdát a kapusba ziccerben, majd a szöglet után egy vendégjátékos kezére pattan a játékszer. A tizenegyes elmarad.

51. perc Lassú mederben csordogál a második játékrész. Pisont István, a vendégek mestere ordít rá csapatára motiváció céljából. 

48. perc Hrabovszki indítja Kecskemétit, de ebből a próbálkozásból nem tud komolyabb veszély kialakulni.

46. perc Hajjajj! Szendreihez jut a labda, a szél most a HFC-t tréfálta meg. Szendrei lő és Krnácsnak kell hatalmasat védenie. A jobb oldali szögletet követően a bal oldalról ismételhet a HFC. Mezei kifejeli, de Csaba Dániel a kapunak háttal de a kapu felé továbbítja a labdát. Szerencsére fölé.

Folytatódik a találkozó. Csere nem történt egyik oldalon sem.

Véget ért az első játékrész. Inkább a Vásárhely előtt voltak lehetőségek, főleg a játékrész első felében, de a szünet előtti hajrában is két komoly lehetőséget könyvelhettek el a kék-sárgák. Ha minden így marad a következő félidőben már az ő dolgukat nehezítheti meg a szeles időjárás.

48. perc Több perc a hosszabbítás Berla ápolása miatt. Kecskeméti tűnik el a tizenhatoson belül, de nem szólal meg a síp. Nem is feltétlen tűnik ez jogtalannak.

47. perc Musa Abdulla a tizenhatos vonaláról rúgka kapura, a lövésbe bele is érnek, de szerencsére nem pattan meg, így Krnács fogni tudja.

45. perc Hrabovszki az alapvonalról adja be és Kecskeméti érkezik tökéletesen, a kapura lő, de Tomori véd hatalmasat, kiüti. A szögletet kifejelik ugyan, de marad a Vásárhelynél a labda, Komáromi pedig elől marad, ha bele tud érni a kapus előtt a labdába, akkor akár be is találhatott volna. Tomori azonban védeni tud.

43. perc A Honvéd jöhet szabadrúgással, Király Olivér végzi el, ebből is beívelés lehet, így is történik, de Bence Szilárd nem tud lőni, sőt kifelé ítélnek szabadrúgást.

40. perc Fő a változatosság, most a bal oldalról jöhet egy szabadrúgás és abból talán az előzőnél is tökéletesebb beívelés. Most Geiger a labda mögött, a védők viszont jobban ugranak, kifejelik, de marad a Vásárhelynél. Koncz lövi rá, de ezzel inkább felszabadít. 

38. perc Jobb szélről végezhet el egy szabadrúgást a Vásárhely. Ez is beívelés lehet, bőven, hiszen a szél most a HFC-t segíti. Mezei Olivér a labda mögött. Szépen megy a labda Katona György felé, aki fejelni is tud, de nem tökéletesen. Tomori fogja a közelről érkező próbálkozást.

34. perc Picit talán leült a meccs, reméljük a játékrész hajrájára tartogat valamit a HFC, meg kellene nyomni az utolsó 5 percet, hátha előnnyel fordulhatnak a kék-sárgák.

28. perc Mezei bedobását követően Geiger ereszt meg egy lövést, a jobb felső ficakot célozza, elcentizi.

26. perc Ne kiabáljuk el, de eddig talán az egyik legjobb meccsét játssza a Vásárhely. Ezt a focit jó nézni. Geiger indítja mintaszerűen Hrabovszkit, akinek a lövésébe most is belelépnek, a labda azonban marad a Vásárhelynél, Vass András kis híján átlövi Tomori alatt a labdát, de a kapus visszanyúl és nagyot ment.

25. perc Kecskeméti szerez labdát és a kapu felé iramodik, a lövésébe viszont sikerül belelépni. Újabb vásárhelyi szöglet következik. A beívelt labda pont Tomori kezébe érkezik.

23. perc Most a vendégek tud támadást vezetni, ráadásul Szendrei fejessel zárja az akciót, igaz kaput nem talál.

20. perc Az elmúlt percekben komolyabb lehetőség egyik csapat előtt sem alakult ki. Viszont jó hír lehet, hogy nagyon agilis a HFC. Hrabovszki Zoltán van talán leginkább elemében. A tizenhatoson belül cselezi le a védőket, a rúgásába azonban most is beleálltak, újabb szöglet. Sőt kettő egymás után, a másodiknál Vass András tud rádőlni és egy erős lövést megereszteni, viszont Tomori jó helyen áll és fogja a labdát.

14. perc Szépen indult meg előre a HFC, Kecskeméti és Hrabovszki játszottak össze, utóbbi beadásába azonban bele tudtak lépni. Így szöglettel jöhetnek a hazaiak, amit Mezei Olivér végezhet el. Szabó Csaba nem tud tisztán fejelni, de megtartja a labdát. Agilisan játszik a HFC, de jól védekezik a Honvéd II. Hosszú másodpercekig a tizenhatos környékén zajlik a játék, Hrabovszki tud lőni, de újabb szöglet következhet. Ez már nem okoz veszélyt.

11. perc Komáromi ment szögletre, egy Honvéd II beadást követően. A szöglet után Katona tud tisztázni. 

9. perc Berla már talpon, saját lábán hagyja el a pályát. Csúnyán összementek Vassal, Berla egy kötést is kapott a fejére. Reméljük ennyire nem lesz kemény a találkozó.

5. perc Berla Attila és Vass András ütközött össze. Berla, a vendégek kapusa a földön is marad és ápolást kér. Áll a játék. A baj pedig komolyabb, Tomori kezd melegíteni. Kényszerű csere már rögvest a meccs elején. Berla nem tudja folytatni.

4. perc Szabadrúgást végezhet a Vásárhely. Ez inkább beívelésre lehet jó. Geiger lövi be, de talán kissé mélyen, egy fejes azért van, de a Honvéd II. kapuja nem forog veszélyben. Kirúgással folytatják az urak.

Elkezdődött a találkozó. Piros-fehérben a vendégek, kék-sárgában játszanak a hazaiak. Az időjárás egészen kellemes, viszont meglehetősen szeles időnk van. Meglátjuk ez befolyásolja-e a meccset.

Hamarosan kezdődik a találkozó. Nézzük az összeállításokat.

HFC: Krnács, Geiger, Komáromi, Szabó Cs., Kecskeméti, Hrabovszki, Koncz, Mezei, Jankelic, Katona, Vass
Csere: Varga, Tóth, Szabó M., Darida, Győrfi, Bódai

Honvéd II: Berla, Abdulla, Temesvári, Király Á., Király O., Szendrei, Darabont, Májer, Barta, Bence, Csaba
Csere: Tomori, Kalmár, Fogarassy, Simó, Szabó, Nagy, Novák


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top