Hódmezővásáhelyi LKC - Makói KC - Percről-percre 36-15 (VÉGE)

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 06.
 
 
Hódmezővásáhelyi LKC - Makói KC - Percről-percre 36-15 (VÉGE)

18 órától a Makói KC női csapatával játszik a HLKC az NB II-es bajnokság dél-keleti csoportjában. Kövesd nálunk percről-percre a történéseket.

II. félidő

30. perc Horváth Dorina góljával 36-15, huszonegy van közte és úgy tűnik Horváthé a meccs utolsó gólja. Pláne, hogy Áncsán védi Nagy Nikolett lövését. 36-15 a vége. Nyert a HLKC. 

29. perc A 35 viszont megvan, Bálint Alexandra a felelős.

27. perc Az előző kérdésre úgy érezhetjük van válasz. Nem lesz ez negyven, a Vásárhelyi már kevésbé kapkod, de úgy tűnik a Makó sem rohan, járatják a labdát, keresik a rést, az idő pedig pörög.

26. perc 34-15. Egy gólt az időkérést követően szereztek a Szabó-lányok, utána viszont kétszer sültek a vásárhelyi kezek. Horváth utóbbi gólja elegáns volt, Kádár fölött ejtett a kapuba.

24. perc Horváth megint, rohan, rohan és ennek is gól a vége. Szabó Attila időt kér, most sem halk és most sem dicséri az övéit. A másik kispadnál érthető módon nyugodtabb a helyzet. Talán a kérdés az, hogy meg lesz-e a negyven gól a végére.

23. perc Megvan a harmincadik vásárhelyi gól. Bálint Alexandrának jár a pacsi. Horváth Dorina pedig rá is kontrát erre. 31-14, még 7 perc van.

22. perc Egy-egy gól mindkét oldalon, ez azt jelenti, hogy 29-14-re módosul az állás. Egyszerű matematika ez :)

20. perc 28-13 az állás. 

18. perc Bálint Alexandra ejti a labdát Kádár kapujába, mindjárt megvan a 30. Viszont Dankó Ervin időt kér, miután Dénes Dorka újabb gólt szerez. Persze még indig 15 van közte.

17. perc Székesi góljával 26-11.

15. perc Dénes Dominika szerzi meg a tizedik makói gólt. Viszont a másik oldalon a hetes specialista Becsei is betalált, majd a középkezdést követően a makói támadás vége újabb gól. Ez így most 25-11.

13. perc Áll az óra. Nagy Nikolettet kell ápolni és a társak hozták le, úgy tűnik komolyabb a baj. Az amúgy is kis létszám tovább fogyatkozik a vendégeknél.

12. perc Aszta! Áncsán véd, az ellentámadásnál Török lerohanás végén szerez gólt. 24-9.

11. perc Megint büntető - naná, hogy Becsei. Ez is bent van, lassan elfogynak az ujjaink, amelyeken Becsei hetes góljait számolgatjuk.

9. perc Török lő fölé, de nem azért mert slendrián, hanem cibálják egy kicsit, jár is a büntető. Nem kérdés, Becsei Mária végezheti el és most sem hibázik. Majd hamarjában 22-9 Török Gabriella akcióból vágja a kapuba.

7. perc Áncsán Fanni a vásárhelyi kapuban, védéssel mutatkozik be, a másik kapunál Szabó Patrícia eredményes. A 20-8 azonban nem marad sokáig, Áncsán kap gólt.

6. perc 18-8. A félidő első makó góljára sokat kellett várni, Antal Nikolett szemtelenül ejtette be a hetest Ádász kapujába. 10 van közte. Egésze eddig. Balogh Vanessza növeli a vásárhelyi előnyt.

2. perc Jól veédkezik a HLKC. A falon túlról tud csak lőni Dénes Dorka, de messze elkerüli próbálkozása a kaput. Az ellentámadás viszont góllal zárul, Török köszön be. Majd alig telik el fél perc és újabb gólt szerez egy remek lerohanást követően. Szabó Attila időt kér és nem halkan beszél a játékosokkal.

1. perc Folytatják a hölgyek. A HLKC kezd. A rend kedvéért 14-7 az állás. Pardon. 15-7. Lukács Nóra révén vásárhelyi góllal indul a második harminc perc.

I. félidő

30. perc Fél perccel a vége előtt hetest harcol ki a Makó. Dénes Dorka próbálkozik, Ádász viszont kiszedi a szélre tartó labdát. A túloldalon pedig Török gólt szerez. Ez a vége az első játékrésznek 14-7 a HLKC javára.

29. perc Hoppá, Dénes Dorka is beköszön. Másfél perc van hátra, Dankó Ervin időt kér. 13-7 áll az eredményjelzőn, támadhat a HLKC. Hiba csúszik a passzjátékba, ez a támadás nem végződik góllal.

26. perc Török ront előre, Székesihez passzol, akit durván földre visznek, csak úgy csattan, jár is a két perc a vendég védőnek és büntető. Becsei újból büntet. Viszont 13-6-re módusul a helyzet Ádász véd, de most szerencsétlenül pattan róla a labda saját kapujába.

25. perc Ádász véd megint, de most óvatosabb duhaj módjára hozza fel a labdát a narancsmezes hazai csapat. keresik a rést. Lássuk megtalálják-e. Török Gabriella próbálkozik, de a földre rántják. Marad a labda a Vásárhelynél, az akciót most Horváth zárná rövidre, de a makói kapus résen van. Marad a 12-5.

24. perc  Ez most szép volt makói részről, a két Dénes játszott össze, Dénes Dominika szerzett gólt, de még mindig nagy a szakadék a két csapat között.

23. perc Antal Nikolett gólt szerez, négy gólnál tartanak a vendégek. Azaz 12-4 az állás.

22. perc A mai nap hetes specialistája villan ismént. Becsei szerzi meg a 12. vásárhelyi gólt.

19. perc 10-3-ra megy a HLKC. Alakulnak a hazai támadások, a makói attakok kicsit vérszegényebbek. Mire ezt lepötyögjük már 11-3. Becsei újból hetesből büntetett.

14. perc Időt kért Szabó Attila, a vendégek vezetőedzője. Az időkérést követőe makói támadás végén Ádász véd.

13. perc Horváth Dorina is gólt szerez. 7-2. Úgy tűnik végre ülnek a HLKC-s támadások. 

12. perc Ez brilliáns volt. Ádász védett és rögvest átívelte a pályát, Török Gabriella két ember között kapta le a levegőből a játékszert és 6-2-re módosítja az állást.

11. perc Na végre, hosszú ideje nem láthattunk gólt. Becsei most hetesből növeli háromgólosra a hazai előnyt.

10. perc A makói Nagy Nikolett kap két percet, nézzük, hogy emberelőnyben mire megyünk.

8. perc Nagy a rohanás, de egyetlen gól esett csak, 4-2-re módosult az állás, de a támadások javarészt gólok nélkül zárulnak. Vásárhelyi oldalon a megszokotthoz képest kicsit pontatlanok a passzok.

5. perc 3-1 Blaskovics Ingrid neve mellé is feljegyezhetünk egy gólt. Dénes Dorka azonban válaszolni tud. Akkor 3-2.

4. perc Török Gabriella rohan végig a pályán az ellenfél játékosai között. A dobás pillanatában úgy tűnik szabálytalankodnak vele, de a síp néma marad, a dobás pedig a felső lécről vágódik vissza. Török viszont harcos és másodjára bevágja. 2-1

3. perc Hetest végezhet a Makó. Ádász Diána véd, a túloldalon Balogh Vanessza dob mellé.

2. perc Makói góllal kezdődik a találkozó. Antal Nikolett talál be, de a válasz támadásból Becsei Mária révén megvan az első HLKC-s gól is.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top