HLKC: Megvan a negyedik!

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 13.
 
 
HLKC: Megvan a negyedik!

Gyomaendrődön játszott bajnoki meccset szombaton a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club. A lányok zsinórban negyedik győzelmüket zsebelték be.

Békés megyében sem tört meg a HLKC sikerszériája. A lányok, ha nem is tökéletes játékkal, de megérdemelt győzelmet szereztek a Gyomaendrőd NKSE otthonában. A vendégek kissé foghíjasan léphettek pályára - Nagy Emese és Klemm Kata is csak a lelátóról biztathatta a társakat, ami az alapvetéshez képest más felállásokat jelentett, a csapat által kevésbé használt és begyakorolt opciók is előkerültek. A teljesítmény hullámzó volt, akadtak kifejezetten parádés megoldások, de néhány hiba is belecsúszott. A győzelemhez azonban nem fért kétség, végül 24-31 arányban a vendég vásárhelyiek szerezték meg a két pontot.

A csapat ezzel továbbra is hibátlan, négyből négy meccset nyert a bajnokságban. Október 20-án, a Balogh Imsi Sportarénában a Bácsalmás lesz a lányok vendége.

Női kézilabda, NB II Dél-keleti csoport, 4. forduló

Gyomaendrődi NKSE - Hódmezővásárhelyi LKC 24-31 (10-13)

Dankó Ervin: „Az eredmény nem tükrözi hűen azt a mérkőzést, amit játszottunk. Igaz én mindig mondom, hogy kisebb csapatok ellen idegenben nagyon-nagyon nehéz. Hiszen azt a fordulatszámot, azt a játékot, amit szeretnénk játszani, nagyon nehéz előidézni ilyenkor, mert az ellenfél alapvetően nem partner ebben. Így egy kicsit nyögtünk azért, de ahogy a nagyon szokták mondani a győzelmet nem kell magyarázni és nagyon örülünk a negyedik győzelmünknek.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top