HLKC: Meglesz-e az ötödik?

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 18.
 
 
HLKC: Meglesz-e az ötödik?

Ötödik bajnoki meccsét játssza a hétvégén a Hódmezővásárhelyi LKC. A lányok eddig kiválóan menetelnek a szezonban, első négy meccsüket hibátlanul teljesítették és az ötödik ütközeten sem adnák alább.

Jól megy a narancs-fekete szekér az NB II-es női kézilabda-bajnokság Dél-keleti csoportjában. A vásárhelyi lányok eddig minden akadályt hibátlanul vettek, ráadásul úgy, hogy két „kanyarban” két játékos csak a nézőtérről tudta biztatni a társakat. A Bácsalmás elleni csörtét megelőzően úgy tűnik Nagy Emese és Klemm Kata játéka továbbra is tabu. A játékos felépülése ugyan jól halad, de a hétvégi bevetésük egyelőre úgy tűnik, hogy kockázatos lenne.

A hétvégi ellenfél Bácsalmás eddig felemás teljesítményt nyújtott a bajnokságban. Négy meccsen két győzelem és két vereség a csapat mérlege. Ennek ellenére a dobott gólok tekintetében felveszik a versenyt a Vásárhellyel. 120 találatukból Rothplug Sanela 37-et, Komenda Dajana 26-ot, míg Csordás Renáta 22-t vállalt. Ők alkothatják azt a triumvirátust, akiket a leginkább semlegesíteni kell.

Szombaton 16 órától a Balogh Imsi Sportarénában kiderül, hogy ez sikerül-e és be tudja-e zsebelni ötödik győzelmét a HLKC.

A mérkőzést terveink szerint percről-percre nyomon követheted majd az oldalvonal.hu-n.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top