HLKC - Felföldi István SE (Percről-percre) 43-27 (VÉGE)

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 24.
 
 
HLKC - Felföldi István SE (Percről-percre) 43-27 (VÉGE)

Újabb hazai mérkőzést játszik a HLKC. Az újkígyósi Felföldi István SE a vendég. Kövesd nálunk percről-percre a történéseket. 

60. perc A vendégek az utolsó támadás, de nem zárnak góllal 43-27 a vége! MEGVAN a győzelem!

59. perc Laurinyecz Emese végezhet el hetest - Áncsán Fanni védi! Ötvös Netti pedig gólt szerez! Szép volt. Ráadásul megint mi jövünk, mert a támadásba belehibáznk, megvan a 43. Nagy Emese talál be.

58. perc Nagy Emese lövi át a falat, megtalálta a rést 41-27. 

57. perc Blaskovics lő, viszont Domokos véd, a támadásnál viszont hibáznak a vendégek, így ismét mi jövünk. A korábbi kérdésemnél a válasz Horváth Dorina. Övé a negyvenedik.

56. perc Hopp, Bakonyi labdát szerez és egyedül mehet a kapu felé, ezeket eddig se hibázta el. Most se. 38-27. Lukács Nóri a szélről. 39-27.

55. perc Ja, nem. Horváth Dorina is kap két percet, Laurinyeczet rángatta meg. Viszont a társak labdát szereznek. Balogh Nagyhoz passzol, aki gyönyörűan vágja be a kapuba. 38-26. Ki szerzi a 40. gólunkat?

54. perc 37-26, a vendégek gólt szereznek. Viszont kettős emberelőnybe kerülünk. Ötvös Netti törne be a kapu elé, de megint földre viszik. Lukács Nóra büntetőjét Domokos lábbal védi. Még egy percig tart a kettős emberelőnyünk.

53. perc Nagy Emese 36-25-re módosítja az állást. Lépéshiba a vendégeknél. Mi jövünk, Nagy Emese lő megint, de a lövés pillanatában Laurinyecz szabálytalankodik vele szemben. A jogos büntetőt Balogh Vanessza végzi el - ő is betalál.

52. perc Már 10 perc sincs hátra, de 10 van közte. Ennek meg kell lennie, de nézzük a vendégek támadását. Bakonyi Dóra lövését Áncsán hárítja, de a vendégeknél marad a labda. Belehibáznak a békésiek. Mi támadunk.

51. perc Örvös Nettivel szemben szabálytalankodnak. Nagy Emese büntethet. Így is tesz. Ismét 10 van közte. Majd Kandó Dorottya kap jó helyen labdát, a lövését azonban Domokos hárítja. Időt kérnek a vendégek.

49. perc Horváth Dorina okosan a szélről, átejti Domokost. 34-25. Jönnek a vendégek. Bakonyit elsodórják, marad a labda az Újkígyósnál. Almási Rita szintén ejteni próbálja a labdát, de a kapufa tövét találja el, onnét pedig kifelé fordul a labda.

48. perc Belehibáznak a támadásba a vendégek, mipedig az indításba. Márton gólt szerez. 33-25.

47. perc Az időkérés után vásárhelyi támadással folytatjuk. Ötvös Netti lő kapura, Domokos viszont védeni tud. Viszont a másik oldalon Áncsán Fanni is így tesz. Lukács Nóra góljával pedig 33-24 az állás.

47. perc Bakonyi fülüli le a labdát egy vásárhelyi támadásnál és a kapuig tud menni, gólt szerez. 32-24. Dankó Ervin időt kér.

46. perc Bakonyi gólja. Áncsán mintha ujjheggyel beleérne, de mégis bent van a kapuban a játékszer.

45. perc Vendéggól talál utat Áncsán Fanni kapujába. 31-22. Közben pedig a pályán Ötvös Netti! Blaskovics Ingrid meg gólt szerez. Ismét 10 van közte.

43. perc Jelentenem 31-21 az állás. Horváth Dorina próbálkozott lövéssel a szélről, de Domokos Réka bravúrosan védett lábbal, a bedobás után viszont Nagy Emese beköszönt neki. 10 van közte és bő negyedóra van még hátra.

38. perc Klemm Katát bántották, jogos a büntető, Becsei Mária a pályán! Akkor úgy tűnik jól van. Lássuk mennyire! Hmm, az erővel nincs baj, Domokos azonban lábbal véd. Marad a 28-20.

37. perc Megvan Kandó Dorottya első gólja is a mai napon! Mmindjárt 30 találatnál tartunk. Viszont a vendégek a huszadiknál, Vozár Mercédesz szerez gólt, ha jól saccolom neki is ez volt az első.

36. perc Újabb Áncsán védés! Ez a félidő jobban kezdődik. Domokos Réka a vendég kapuban szintén testtel hárít. Tényleg ez a módi. Sajnos azonban Márton Brigitta lövésénél Áncsán Fanni tehetetlen. 27-19.

35. perc Szabó Patrícia valószínűleg betolt egy kávét a szünetben, újabb lökettel kínálja meg a vendégek kapusát ez is gól. 26-18. Áncsán pedig véd a másik oldalon, bár kissé fejjel teszi mindezt. Szerencsére jól van. Aztán az újabb vendégtámadásnál hasonló védést mutat be. Lehet ez az új módi. Még mindig jól van, sőt mosolyog, meg Lukács Nóri gólt szerez a másik oldalon. 27-18.

34. perc Megvan az első vendéggól ebben a játékrészben. Laurinyecz Emese köszönt be.

33. perc Becsei Mária gólt szerez, de aztán a parketten maradt, rosszul ért földet. Nagy baj azonban úgy tűnik nincs, legalábbis saját lábán hagyja el a játékteret. Reméljük látjuk őt még ma a pályán. 25-17.

31. perc Folytatják a csajok. A vendégek kezdtek, de az első támadásukat nem kísérte gól. Rajtunk a sor. Meg is van! Szabó Patrícia akkora löketet ad elő, hogy a hálóból a pályára pattan vissza a labda. 24-17.

30. perc Török újabb gólja! 15 másodperc van, támad a vendégcsapat és időntúli hetest végezhetnek el, amit sikerül is értékesíteni. 23-17-el zárul az első játékrész.

29. perc Gól nélkül telt el 60 másodperc.

28. perc Bakonyi lövését Áncsán védi, Klemm Kata pedig nagyon gyors és gólt szerez. 22-16.

27. perc Becsei lövését is védeni tudják viszont a túloldalon. A támadásba viszont belehiváznak a vendégek. Kovács Adrienn szerez gólt. 21-16.

26. perc Megint egy átlövés, Áncsán Fanni viszont rajta van! Marad a 20-16.

25. perc Na, húzzuk meg ezt az utolsó 5 percet. Nem rossz ez, de volt már jobb is, ezt be kell látni. Támadhatunk, nézzük! Lukács Nóra lő, de fölée megy, már a vendégek törhetnek kapura.

24. perc Laurinyecz hetest végezhet el és nagyon kópé. Átejti Áncsánt, szó szerint. Dankó Ervin 20-16-nál időt kér.

23. perc Laurinyecz újabb gólja. Pechünk volt, a fal most jó helyen volt, úgy tűnt, de a labda pont úgy pattant, hogy Áncsán kapujában kötött ki. Szabó viszont akcióból is gólt szerez. 20-15.

22. perc Ehh. Megint Laurinyecz. 18-14. Ez azonban változhat, Szabó Patrícia hetest végezhet el. Ez az! Bent is van!

21. perc Laurinyecz lő, ez most nem kapufa, hanem 18-13-ra módosul az állás. A vendégek átlövései többször gólban végződnek, a mi támadásunk pedig most anélkül zárult. Jöhetnek a vendégek.

20. perc Most Laurinyecz lövi ki a kapufát a vendégeknél, ez most kifelé pattan, nálunk a labda, Becsei a pályán Székesi helyén, most mehet a figura. Huh. Szabó Patrícia lő, de a kapufát találja el, Török azonban ismételni tud, az ő lövése is a fán csattan.

19. perc Bakonyi kapufája után marad a labda az Újkígyósnál. Már éppen passzívvá válna a játék, amikor jön egy újabb lövés tőle, bent van. Blaskovics azonban visszaállítja a 6 gólos előnyt.

18. perc Áncsán véd nálunk, Klemm Kata pedig gólt szerez a másik oldalon. 17-11.

17. perc Megint Török, megint a helyéről. 16-11. 

16. perc Rákóczi kap két percet, emberelőnybe a Vásárhely - sikerül is kihasználni, Török Gabriella a szélről vágja be, négy van közte.

15. perc Eléggé rohanós meccs ez, néhány pontatlansággal mindkét oldalon. Most Szabó Patrícia lő kapura és a felső lécet lövi telibe. A letámadásból pedig Bakonyi révén megvan a 11. vendéggól.

14. perc Időt kérnek a vendégek. Nem meglepő, most tűnik úgy, hogy felvette a ritmust a Vásárhely. Az időkérés után újkígyósi támadással folytatódik a meccs. Nézzük mi sül ki ebből. A szélen próbálkoznak, ráadásul úgy tűnik, hogy nincs esélyük, Zubán Csilla viszont éles szögből bevágja.

13. perc Áncsán véd! Nagy Emese pedig labdával lohol a kapu felé, ez általában úgy van, hogy gól és most általában úgy van 13-9. Még jobb, hogy az ellenféltámadását lefülelik a csajok és Szabó Patrícia továbbnöveli az előnyt.

12. perc  11-9 Rákóczi Andrea szerez gólt, majd Becsei Mária válaszol. 12-9. 

11. perc Bakonyi Dóra az egyik, Nagy Emese a másik oldalon. 11-8.

10. perc 9-7 áll az eredményjelzőn. A védekezésünk a megszokotthoz képest kicsit lazább, habár a támadásokkal nem feltétlen van probléma, a lerohanások is jól mennek. Most éppen Török Gabriellát találják meg egy labdával és tizesünk mindenkinel gyorsabb, góllal zár 10-7.

5. perc De szerencsétlen gól.. már hogy vásárhelyi szempontból. Laurinyecz Emese lövése mindkét kapufát érintve vágódik be. Blaskovics Ingrid góljaival azonban hamar 6-4. Amire viszont válasza a vendégeknek 6-5.

4. perc Egy kicsit mintha kapkodóan kezdenénk. Azonban egy hetesből Nagy Emese egyenlít.

3. perc Jól mozog az újkígyósi fal, nem találják a rést a lányok, ráaádsul egy rossz passz után már a vendégek jöhetnek. Bakonyi Dóra gólt is szerez, vezet a Felföldi István SE 2-3.

2. perc 2-2. A vendégek egyelőre tartják magukat.

1. perc Elkezdődik a találkozó, kékben a hazaiak, pirosban a vendégek. A Felföldi István SE meglehetősen tartalékosan érkezett, ahogy az látszik a lentebb is. Török Gabriella szerzett gólt, majd válaszolni tudott a vendégcsapat. Nagy Emese viszont egy gyors góllal vezetést szerezz. A túloldali támadás végi lövést Áncsán Fanni hárítja.

Nézzük az összeállításokat:

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács, Kandó, Blaskovics, Szabó, Lukács, Klemm, Nagy, Török, Bálint, Becsei, Székesi, Balogh, Horváth, Ötvös

Újkígyós: Almási, Bakonyi, Domokos, Kerepeczkiné, Laurinyecz, Rákóczi, Vozár, Zahoránné, Zubán


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top