HLKC - EUbility Group Békéscsaba ENKSE U21 Percről-percre 27-28 (Félidőben)

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. december 09.
 
 
HLKC - EUbility Group Békéscsaba ENKSE U21 Percről-percre 27-28 (Félidőben)

Utolsó őszi meccsét játssza a HLKC! Az ellenfél a Békéscsaba U21-es csapata, kövesd nálunk a történéseket percről-percre

60. perc Fél perc van. Nagy Emese kap pirosat és büntetővel jönnek a vendégek. Török Csenge a labdával. Áncsán VÉD! Az indítás nem pontos. Az idő pedig elfogy. A vendégeké a két pont. 

27-28.

59. perc Támad a Csaba, ezt ki kell védekezni. Mi jönnénk, úgy tűnik, de visszafújják a játékvezetők! Szabó időt kér a vendégek kispadján. Két gólt kellene szereznünk az utolsó alig egy percben és nem mi támadunk.

59. perc Becsei gólt szerez 27-28. Ráadásul az utolsó másfél percet emberelőnyben játszhatjuk! GYERÜNK! GYERÜNK!

58. perc  Blaskovics tartja életben a vásárhelyi reményeket. 26-27! 

Büntetőt végezhet a Békéscsaba. Hős Kata és Áncsán Fanni! Hős nyer. Betalál 26-28.

57. perc Nagy és Horváth nem értik meg egymást, elveszítjük a labdát. 

Hős gólt szerez, kettővel vezet a Csaba.

55. perc Vezetnek a vendégek. Török Csenge talált be. 25-26. Nincs veszve semmi! Kandó lövését védeni tudják. Viszont Ekker bombája is mellé száll!

54. perc Az időkérés után mi jövünk. Nagyon-nagyon kell a gól. Egyszer már átvettük ma a vezetést. Szabót lökik lövés közben, nem jár semmi, marad a 25-25.

54. perc Eggyel megyünk csak. Gólt kell szerezni! Horváth lövése viszont nem gól. Az egyenlítésért támad az ellenfél!

Büntetőhöz jutnak. Hős Kata végzi el, a kapuban már Ádász Dia, ezt viszont nem tudja védeni. 25-25. 

Dankó Ervin kér időt. 

Nagyon izgalmas utolsó 6 perc áll előttünk! Zeng a 'Harcoljatok!'

52. perc Nincs gól nálunk se. Jöhet a Békéscsaba ismét. Muszáj kivédekezni!

Egyelőre rendben van, lassan passzív a csabai játék. A kakas csípje meg. Dombi betalál!

51. perc Klemm lövése elakad Csizmadia lábában. Marad a 25-23. Reméljük a csabai támadás végére is. Azt, hogy ezt megtudjuk kicsit várni kell. Szabó Károly a vendégek trénere kér időt.

Ismét a pályán a csapatok. Na, nézzük azt a támadást.

Nincs gól, belehibáznak. Sőt, Kukely Klára két percet kap, a HLKC-s támadás közben szabálytalankodik.

50. perc Csabai góllal 25-22-re módosul az állás, a támadásunk pedig rövid, egy pontatlan passz után ismét a vendégek jöhetnek. Ekker gólt szerez. Kettő van közte és 10 perc van még hátra.

49. perc Dombi lefülel egy labdát és megindul a kapu felé! Áncsánnal nézhet farkasszemet, de a párbajt a 82-esünk nyeri! VÉD! Jár a vastaps! 

Klemm Kata lövése Csizmadia kezéről pattan be 25-21.

48. perc Kicsit kapkodni kell, de a Blue Front-os srácokat azért említsük meg ismét. Ma sem félnek attól, hogy holnapra nem lesz hangjuk! Kösz, srácok! 

Na, tessék közben gólt szerez a Csaba. 24-21.

47. perc Kandó Dorottya a pályán, a gólszerzők közé is feliratkozik. 24-20! A csabai támadás fölé meggy, így ismét rajtunk a sor. Balogh Vanessza lő, jól helyezi, de Csizmadia kiüti.

46. perc Áncsán véd, jár neki a taps! Így marad a három közte! Dankó Ervin időt kér.

44. perc Ekker újabb gólja. Három van közte. Azt nem mondom, hogy megfeneklett a játék, de jó volna ismét egy vásárhelyi gól.  Balogh Vanessza próbálkozik, de a kapufa tövénél a rossz oldalon megy ki a labda.

43. perc Hopp! Ekker megtalálja a rést. 23-19. Horváth Dorina lő fölé, de közben lökik. Szabaddal jöhetünk. Gól nincs, Csizmadia védi Nagy lövését.

41. perc Az iram nem változott, néhány perce viszont nincs gól. Dombi indul meg és lő, Áncsán Fanni viszont nagyot véd! Támadunk! Nagy szerez gólt! 23-18.

39. perc Áncsán véd, de szabaddobással mégis a Békéscsaba jön. Székesi csen labdát és már indítják is a jobb szélen Klemm Katát. Az akció vége gól! 22-18.

38. perc Török Csenge talál be a másik oldalon. 21-18-ra módosul így az állás. Nagy lövösét pedig Csizmadia kitolja.

37. perc Nagy lő, de fölé megy. Az indítást viszont Blaskovics lefüleli. Akkor ismét mi jövünk! Megvan a 21. Nagy Emese szerez gólt.

35. perc Horváth Dorina ugrik és lő, Csizmadia viszont véd. A csabai támadás pedig góllla végőzdik. Dombi talál be. 20-17.

34. perc Hős Kata lő, nem is tehet mást, passzív a csabai játék, de gól lesz belől. Nagy Emese viszont az ellentámadásnál a szélről tör be. Gólt szerez. 20-16!

33. perc Egyelőre újabb gól egyik oldalon sem esett. Mi támadtunk. Szabó Patríciát fél percen belül kétszer rántják le. Szabaddobás kapunk. Nagy lövését pedig Csizmadia Fanni fogja. 

31. perc Becsei Mária szerzett gólt. 19-15.

Jöhet a folytatás! A csajok már a pályán!

30. perc Az utolsó perc következik. Becsei góljával fordulunk rá az első játékrész végére 18-15!

Na még fél perc, támadnak a vendégek. Járatják a labdát, de belehibáznak. Van még 5 másodpercünk. Nagy és Becsei játszik össze, szabaddobás kapunk, időn túl. Nagy a labdával a fallal szemben. Nem jár sikerrel, de 18-15 a 30. perc vége. Esküszöm nem akarok túlzó jelzőket használni, de fenomenális, hogy 30 perc alatt honnan hova jutottak a lányok!

3-10 is volt, a 10. percben. Eltelt 20 perc és 18-15. Hatalmas!

29. perc Sikerüt pirosra tapsolni a tenyerem. Szerintem nem én vagyok az egyetlen a csarnokban. A Csaba támad, már lassan passzív, de Ekker lövésre vállalkozó és be is talál.

27. perc Tokai Zsófia pattintva szerez gólt. Akkor 15-14, ám a vásárhelyi támadás reméljük eredménnyel zárul. Így is van. Nagy a gólszerző. 16-14. Áncsán véd hatalmasat! Megint mi jövünk! Szabót viszik földre, Zsibrita két percig gondolkozhat azon, mit tett.

Három van közte! Becsei kap labdát és él a lehetőséggel! 

26. perc Székesi kap két percet, most mi vagyunk hátrányba, már ami a játékosok számát illeti, egyébként vezetünk. Sőt, támadunk, hízlalhatjuk az előnyt. Meg is van! Szabó Patrícia szerez gólt. 

25. perc Vezetünk! Becsei Mária góljával! 7 gólos hátrány dolgoztak le a csajok!

24. perc Áncsán véd! Török gólt szerez! 13-13! Elképesztő. Ez a szó jut eszembe.

23. perc Kukely Klára gólt szerez. Kapufát talál, de onnan befelé pattan. Kár. 11-13. Viszont támadunk. Nagy gólja! 12-13!

22. perc Újabb vásárhelyi támadás! Megvan a gól, ráadásul Dombi két percet kap. Emberelőnybe kerültünk, hátha meglesz az eredményjelzőn is hamarosan az előny. 11-12.

21. perc Lépéshiba! Mi jövünk! Viszont mi is belehibázunk. Marad a 10-12.

20. perc A hétszázát! Hős Kata háromgólosra növeli az előnyt. Nagy viszont válaszolni tud. 10-12.

19. perc Folytatják a lányok. A Békéscsaba támad: ült a figura, de Dombi belépett, érvényes gól nincs. A túloldalon viszont van! Blaskovics Ingrid talál be, már csak egy van közte! Pardon. Kettő: Török Csenge átejti Áncsán Fannit.

18. perc Megint Horváth Dorina! Kettő van közte!!! Most Szabó Károly, a vendégek trénere kér időt. Ha jól gondolom az előző időkérés óta nem volt csabai gól! 

17. perc Nem kiabálnám el, de a védekezésünk feljavult, a csabai lövések pontatlank. Hátha a támadás is kupálódik! Egyelőre igen! Horváth Dorina talál be a szélről. 7-10! Zárkózunk!

16. perc Dankó Ervin sárga lapot kapott, az előző szitu szerinte is hetes volt és ezt a játékvezetők tudtára adta. A lényeg viszont nem ez, hanem az újabb vásárhelyi gól! Nagy Emese a gólszerző! HAJRÁ! HAJRÁ! 

14. perc Kapufán csattan egy csabai lövés. Mi támadunk, Török Gabriellát lökik el... szerintem ez hetes volt, de nálam nincs síp. Támadhat a Békéscsaba. Török most végigcsinálja! Gól! 5-10!

13. perc Török Fanni kap két percet. Nagy Emese dobott kapura és rátartott. Úgy tűnik nem komoly a baj és Nagy folytatni tudja. Horváth Dorina a szélről dob, de elcentizi. Marad a négy gól továbbra is a vásárhelyi oldalon.

12. perc Büntetőt végezhet a Békéscsaba. Predescu próbálja ejteni, Áncsán Fanni viszont olvassa! Megfogja!!!

11. perc Pontatlanok vagyunk. 4-10 áll az eredményjelzőn. Az elmúlt percekben a támadások nem mennek. Áncsán Fanni a kapuban bemutatott néhány védést. Most pedig labdát szerzünk. A hangulatra nem lehet panasz, a Blue Front ismét jelen van és biztatják a csajokat. Nagy Emese lő kapura, de nagyon pontatlan. Marad a négy gól.

6. perc A kapuban Áncsán Fanni, közben mi támadunk. Nincs gól, Lukács Nóra hiába tört kapura. Jön a Csaba. Dombi Katalin szerez gólt, szép támadás volt, meg kell vallani.

5. perc Ekkerismét. 6-3 odam ráadásul belehibázunk a támadásba és Török Csenge tud végig rohanni a labdával, gólt is szerez. 7-3. Dankó Ervin időt kér. Kicsit összeszedetlennek tűnik a játékunk. Most mondjam azt, hogy volt már ilyen és sikerült kiegyenesedni?!

4. perc Megint Ekker a vendégek részéről. A betyárját, a védekezésünk egyelőre nem hibátlan. Ám a támadások javarészt jók, most Becsei Mária köszön be. Viszont felocsúdni sincs idő, Török Fanni szerez gólt, így 3-5 az állás.

3. perc Naggyal szemben szabálytalankodnak. Büntetőhöz jutunk. Szabó Patrícia végezheti el. Bent is van! 2-3.

2. perc Predescu betalál. 2-1. A gyors támadásunk pedig nem végződik góllal, Nagy Emese a kapufát lövi telibe. Ráadásul lerohan a Békéscsaba és Ekker betalál. 3-1 a vendégeknek.

1. perc Startolt a meccs. A Békéscsaba kezd és sikerrel vezetik az első támadást. Viszont mi jövünk! Nagy Emese rossz passzt kap, de marad nálunk a labda, mivel az ellenfél játékosa földre viszi a mienket. Nagy aztán gólt is szerez. 1-1

Íme az összeállítások:

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács, Kandó, Blaskovics, Szabó, Lukács, Klemm, Nagy, Török, Bálint, Székesi, Balogh, Horváth, Ötvös

Békéscsaba U21: Csizmadia, Márk, Ekker, Török, Kukely, Török, Tokai, Zsibrita, Predescu, Vámos, Hős, Dombi


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top