HLKC - Csorvási SK (Percről-percre) 31-17

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. november 10.
 
 
HLKC - Csorvási SK (Percről-percre) 31-17

16 órakor startol a HLKC - Csorvás kézilabda mérkőzés. A vásárhelyi lányok 6 meccsükből hatot nyertek, de a Csorvás sem tétlenkedett, 5 győzelem, 1 vereség a mérlegük. Izgalmas meccsnek nézünk előre. Kövesd nálunk percről-percre a történéseket.

60. perc Az utolsó egy percre vásárhelyi támadással fordulunk rá és Szabó hatalmas lövésével, ami a felső lécről pattan vissza. Azt a durva.. vagy valami ilyesmi hallatszik a néző térről. Horváth gólt szerez viszont, mert a labda a Vásárhelynél maradt. Kurucz hetest végezhet és ez a vége 31-17!

A Blue Front Vásárhely tagjainak ezúton is jár a pacsi! Sokat tettek a hangulathoz!

58. perc Talán most már nem kiabálok el semmit. Remek meccs és egészen magabiztos, közönségszórakoztató vásárhelyi játék. Még ha most nem is lett gól a támadás vége. A Csorvás pedig úgy tűnik szétesett a végére, támadásokban mindenképpen.

57. perc Védekezésben közben labdát szerez a HLKC, így hát irány a kapu. Klemm-gól a vége. Tudod mit? Neki is igaza van. 30-16.

56. perc Áncsán Fanni véd, Szabó Patrícia pedig megtartja a labdát, ha pedig nála van a kapu felé iramodik és gólt szerez. Neki van igaza!

55. perc A támadás nem zárult góllal, közben pedig már a Csorvás keresi a rést. Majdnem megtalálják, de a kapufán csattan a labda. Bezzeg Klemm Kata jobban helyez. 28-16.

54. perc Áncsán véd és a visszatérő Mike is hasonlóan tesz a csorvási kapuban. Marad az állás, támad a Csorvás. Nem sokáig, egy rossz átadás után a nézőtéren a labda. Dankó Ervin pedig időt kér. 6,5 perc van hátra! Támadunk!

52. perc Megint Kurucz a gólszerző - a próbálkozások javarésze ismét hozzáköthető és gólokat is sikerül szereznie - hasonló volt a helyzet az előző játékrész végén is. Viszont büntethet a HLKC - Nagy Emese az ítéletvégrehajtó. GÓL!!! 27-16.

51. perc Bő 9 perc - Kurucz talál be megint. 10 van közte, vagyis megint 11, Horváth Dorina labdája találja meg a rést. Akkor 26-15.

49. perc Kandó Dorottya első mai gólja is megvan. Átejti a kapus fölött 24-13. Úton a hetedik? Na, inkább ne kiabáljuk el. De van Csorvás gól. 24-14. Egészen a következő támadásig, amikor Horváth módosít 25-14-re.

48. perc Hoppá! Mike Mária, a Csorvás kapusa kap 2 percet. Nem tudjuk mmit, de elég vehemensen mondta Herczeg  Udo játékvezetőnek. Amíg ezt átgondolja egy gólt már biztos szerez a HLKC Horváth Dorina, ha jól tippelem ma először. Viszont 23-13 lesz gyorsan.

47. perc Illetve 23-12, betalál a Csorvás - persze mondjuk, hogy máshogy változna ilyen irányba az állás. Lukács esik el, Bitó Norbert rögvest a pályán terem, de úgy tűnik Lukács baja ne komoly. Bitó viszont sárgát kap - tény, hogy nem adtak a játékvezetők engedélyt neki, hogy felszaladjon, de hát mégis csak... 

46. perc Na, most jött a válasz 23-11!

45. perc Csak megvan a 11. csorvási gól, Petrovszki talál be. Nézzük lesz-e válasz. Egyelőre nem, lefújják a támadást, talán láb volt. Viszont úgy tűnik az égiek is a Vásárhellyel vannak. A Csorvás lövéssel zár egy akciót, ez most elfér Áncsán mellett, de a kapufa hárít. Kösz, neki!

43. perc  Baráth Lajos időt kér. Ezt majd egy csorvási támadás követheti. 22-10 az állás. Marad is, mert Áncsán véd. Nem tudjuk mit ettek vagy ittak a kapusaink, de a meccs után kérünk belőle!

42. perc Pörögnek a csajok, nem győzik hanggal a BF-es srácok a lelátón. Zeng a Vásárhely Blaskovics gólja után. Áncsán pedig véd egy alsó ficakba tartó lövést. Élmény nézni a vásárhelyiek játékát.

41. perc Ismét egészen jó a vásárhelyi védekezés. Nincs rés a pajzson. Talán most alkalom volna, felszaladt mindenki, de egy HLKC-s lövést követően a kapufáról a mezőnybe vágódik a labda és megiramodhatna a vendégcsapat. Aztán mégse, Baráth Lajos edző kap sárgát, a HLKC pedig visszazár. Egy távoli lövéssel ugyan rápróbál a Csorvás, de Áncsán véd. 

39. perc 21-10. Előbb Szabó Patrícia köszönt be hetesből, majd Lukács Nóri szerzett labdát és vágta be. Szép volt.

36. perc Megint hetes, megint a Csorvásnak. Áncsán ezt is kinézi, ejteni próbálja Kurucz, de nem jön be. Túloldalon pedig gólt szerez a HLKC 19-10.

35. perc Székesi Fanninak villantanak egy sárga kártyát és megint hetest végezhet a Csorvás. Kurucz végzi el. Áncsán beleér, de kiütni nem tudja. 18-10.

33. perc Baráth Berta hetes végrehajtó, de a felső lécet lövi telibe. Áncsán kinézi a lövést, helyes, pláne, hogy Blaskovics a túloldalon gólt szerez. 18-9.

32. perc Lukács Nóra zárja az akciót, de nem tud gól szerezni. Viszont a másik oldalon Mitykó sem talál be, Áncsán Fanni véd, már ő van a kapuban. A gyors letámadást követően pedig 17-9. Lukács csak gólt szerez.

31. perc A Csorvás kezdi ezt a félidőt. Bíró Noémi szerzett gólt. 16-9.

Jön a folytatás!

30. perc 20 másodperc, támad a Csorvás, ezt a végéig húzzák. Ivanics lövését viszont Ádász védi. Azt hinnénk ez a vége, de van egy időntúli szabaddobás. Sajben próbálja meg beejteni, de veszélytelen. 16-8 a félidőben ide.

29. perc Most is Kuruczot keresik a társak, de egyelőre figyelünk rá, nem jön ki rá a húzás. Végül Ivanovics Dorka lő, viszont mellé.

28. perc Nagy Emese szerzett újabb gólt. Kurucz viszont válaszolni tud. Rendre őt keresik a labdával a társak az elmúlt percekben, ez háromszor egy huzamban be is jött. Nagy Emese viszont a középkezdés után labdával rohan a kapu felé... igen most gól a vége.

27. perc Megint Kurucz keze sült el. Úgy tűnik támadásban éledezik a Csorvás vagy talán picit dekoncentráltabb a meccs elejéhez képest a HLKC. Még 3 perc csajok, aztán lehet szusszanni!

26. perc Uh. Kurucz Kincső vág egy nagy gólt. Blaskovics viszont nem hagyja ezt szó... vagy ha úgy tetszik gól nélkül. 14-6.

25. perc Gólt szerez a Csorvás 13-5. Időt kér Dankó Ervin vezetőedző. Bő 5 perc van még az első játékrészből. 

24. perc Ha a Blue Fronts így folytatja nem lesz hangjuk a holnapi HFC - PMFC meccsre. Persze annyi baj legyen, a hangulatra most nem lehet panasz. Közben támadt a Csorvás nem született gól és támad a HLKC. Nagy lövéssel fejezi be, centikkel, de elhibázza.

23. perc Nagy Emese rohan a kapu felé labdával. Ennek az esetek nagyrészében gól a vége. Most sincs másként.

21. perc Lukács védekezés közben labdát szerez, majd az induló akciót is az ő lövése zárja. Nagyon nagy gólt akart, a kapu fölött suhant el a labda.

20. perc A rend kedvéért. Mike Mária védett hatalmasat lábbal. Török Gabriella próbálkozott. A másik oldalon pedig Bíró Noémi talál be. 12-4.

18. perc Közben módosul az állás. Balogh Vanessza szerez gólt. 12-3. A túl oldalon pedig egy újabb Ádász védés. Baráth edző szavai felhangoznak: "Nem volt lövőszándék!" Egyrészt, másrészt viszont Ádászban van védőszándék. Az sem mindegy!

17. perc Bálint Alexandra szerzett két gólt, Baráth Berta viszont válaszolt. 11-3.

15. perc Nagy újabb gólja. 9-1.

14. perc Kellett viccelődni. Gólt szerez a Csorvás - 13 percet kellett erre várni. 7-1. Bocs, javítanám 8-1, újabb HLKC-s gól.

13. perc Az a székely vicc jutott eszembe, amikor a férj és a feleség beszélgetnek és a nő kérdezi az urát, hogy szereti-e, a vége, hogy a fickó annyit válaszol majd szól, ha nem úgy lesz. Lehet Ádász védéseivel is hasonló a helyzet. Majd szólok, ha nem véd - egyelőre viszont ebbe hiba nincs. A Csorvás megint időt kér - zavar van az erőben.

12. perc Labdaszerzés után Nagy Emese passzol Bálint Alexandrához, de Bálint nem éri el a labdát. Nagy viszont rögvest javít - a Csorvás a felezőt sem lépi át elveszi a labdát és bevágja azt a kapuba. 7-0.

11. perc Ádász megint védett. Igyekszem számolni, hogy hány védést mutat be, de lassan elfogynak az ujjaim.

9. perc Ez is kimarad, Sajben Regina centizte el. Támadhat a HLKC, de nincs gól. Illetve mire ezt bepötyögi az ember már megint labdát szereznek a narancsmezesek és Török Gabriella újabb gólt szerez. 6-0 tíz perc után az állás.

8. perc Török Gabriella verte be, majd Ádász véd, lerohan a HLKC és Lukács Nóri lövi meg az ötödik gólt. Időt kér a vendégek edzője Baráth Lajos. Nem akarok hülyeséget írni, de ha jól saccolom Lukács Nóra gólja a HLKC szezonbeli 200. gólja volt.

7. perc Sarok dobással jövünk. Szabó Patrícia szeretett volna átlőni, de a fal összezárt. Lukács Nóri lövését pedig Mike védi és meg tud lódulni a kék-fekete mezes ellenfél. Egy rossz passz után azonban ismét nálunk a labda.

6. perc Nagy lökte Kuruczot, két perc szusszanásrí ítélik. Sajben ejtésébe viszont Ádász ér bele ujjheggyel. Véd. 5,5 percnél tartunk 3-0.

5. perc Micsoda gól! Székesi Fanni kap passzt Nagy Emesétől, majd átejti Mike fölött a labdát, a helyére, be a kapuba.

3. perc Labdát vesztettünk támadásnál, de nem tudott megindulni a Csorvás. Kurucz megpróbál egy átlövést, amikor felér a támadás, de Ádász véd. Marad a 2-0 és támadunk, de gól nincs.

1. perc A Vásárhely kezd és hazai góllal indul a találkozó. Itt a Blue Front Vásárhely, a srácok jó hangulatban érkeztek, úgy tűnik készülnek a holnapi PMFC elleni meccsre. Énekszóval! Közben támadást vezetett a HLKC, de Ádász védett, a lerohanásból pedig Nagy Emese megszerezte a másodikat. 2-0 ide.

Dankó Ervinnel, a hazaiak vezetőedzőjével a meccs előtt beszélgettünk:

Nézzük az összeállításokat:

HLKC: Ádász, Áncsán, Kovács, Kandó, Blaskovics, Szabó, Lukács, Klemm, Nagy, Török, Bálint, Becsei, Székesi, Balogh, Horváth

Csorvás: Zsiga, Mike, Baráth, Sajben, Bíró, Lévai, Kurucz, Baráth B., Ivanics, Mitykó, Petrovszki, Gajdács, Popol


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top