HLKC: A szív diadala volt a Dorozsma elleni meccs

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. október 27.
 
 
HLKC: A szív diadala volt a Dorozsma elleni meccs

A PC Trade Szeged KKSE U22-es csapatával játszott október 27-én bajnoki meccset a HLKC. Dankó Ervin tanítványai nagyot küzdöttek, aminek végül két pont lett a jutalma.

Szezonbeli talán legnehezebb mérkőzését játszotta szombaton a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club. A lányok első öt meccsüket nyerni tudták és a Szeged KKSE fiataljai ellen is az újabb pontok bezsebelése lebegett a szemük előtt.

A hazaiak nyitott védekezése azonban komolyan megnehezítette a vásárhelyiek dolgát, pláne, hogy a játékot látva ténykérdés, hogy a csajok nem a legjobb formájukat fogták ki. A félidőben mondhatjuk forró volt a talaj, hiszen 14-13-ra ment a Kiskundorozsma - eddig minden meccsükön előnnyel fordultak Török Gabrielláék.

A fordulás után sem feltétlen akart változni a játék képe, a végén azonban sikerrel rázták meg magukat a vendégek. Hatalmasat mentek a végjátékban, a küzdés pedig két pont formájában a legédesebb gyümölcsöt teremte.

A csapat így zsinórban hatodik meccsét húzta be és továbbra is hibátlanok a szezonban.

NB II Dél-keleti csoport, 6. forduló

PC Trade Szeged KKSE U22 - Hódmezővásárhelyi LKC 26-33 (14-13)

Dankó Ervin: „Nagyon-nagyon kínkeserves mérkőzés volt, nagyon nehezen tudtuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést az egész meccsen. Nagyon kellemetlen stílusban kézilabdázott az ellenfél, nagyon nehezen tudtuk a nyitott védekezésüket megoldani és azt is el kell ismerni, hogy mi sem játszottunk a mai napon valami jól. Ami igaz viszont, hogy ez a szív diadala volt, mert ez a meccs nem nekünk állt. Semmilyen szempontból, de annak ellenére azt gondolom, hogy a csapat rettentő nagyot küzdött a végén és a maga javára fordította a meccset, ezért a lányoké az összes dicséret, ami csak létezik.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top