HLKC: A hibátlan második félidő két pontot ért

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. december 03.
 
 
HLKC: A hibátlan második félidő két pontot ért

Szarvasról is pontokkal térhetett haza a HLKC.

Ahogy korábban a Gyula vagy akár az Újkígyós ellen, a hétvégén egy másik békési gárda, a Szarvas ellen sem kezdett túlságosan parádésan a HLKC. A játék kissé fegyelmezetlen és pontatlan volt, ennek köszönhetően pedig a szarvasiak kétgólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

A szusszanás és vélhetően az öltözőben elhangzott szavak azonban jött tettek a Vásárhelynek. Egy 4-0-s első három perccel jelezték a vendégek, hogy ez a találkozó nem lefutott és pontokkal szeretnének haza térni. Ráadásul ezzel nem csak, hogy előbb egyenlített, majd átvette a vezetést a gárda, hanem sikerült is azt megőrizniük. A Szarvas ugyan próbálkozott, de a második félidőben játszó Vásárhely ellen már nem igazán volt esélyük.

A védekezés remekül működött, nem volt hiány labdaszerzésekből és az ezt követő lerohanások is góllal zárultak. A felállt fal elleni játék is hatékonyabb volt, míg a támadások szintén parádésan sikerültek, Török Gabriella vezényletével potyogtak a gólok – ezekből Horváth Dorina egy maga 14-et vállalt.

Fordulatos meccsen, ellenállhatatlan második félidővel újabb két pont a HLKC jussa.

A csapat utolsó őszi meccsét december 9-én, vasárnap (!) 16 órától játssza a Békéscsaba U21 ellen.

Szarvasi NKK – Hódmezővásárhelyi LKC 30-36 (15-13)

NBII Dél-keleti csoport – 10. forduló
Szarvas, 100 néző
Játékvezetők: Csanádi Arnold, Polgár András
Versenybíró: Mezei Zoltán

HLKC: Ádász – Blaskovics 1, Szabó 6, Lukács 1, Nagy 9, Török 4, Székesi, Cs: Áncsán (k), Horváth 14, Balogh 1, Kovács, Kandó, Klemm, Becsei, Bálint, Ötvös

Dankó Ervin: “Csapnivaló első 30 perc után szenzációs második félidőt mentünk. Azért megdicsérem a csapatomat, hogy lépett egyet taktikai szinten. Képesek voltunk a pályán megvalósítani azt, amit a félidőben elképzeltünk és megbeszéltünk.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top