HFC - Szentlőrinc SE 0-2 (Percről-percre) VÉGE

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 29.
 
 
HFC - Szentlőrinc SE 0-2 (Percről-percre) VÉGE

Kövesd online, percről-percre a HFC hazai bajnoki meccsét.

90+2. Ennyi volt. Volt időszak, amikor úgy tűnt több is van ebben, mégis 2 gólos vereség lett a vége. 

90. perc Két perc a ráadás.

88. perc Úgy tűnik szétesett a Vásárhely. Vajda Roland kap labdát a tizenhatoson belül, ráadásul Szántót is lecselezi, Filipánics véd nagyot.

87. perc Apám, mi marad ki! Persze szerencsére, úgy tűnik a vásárhelyi védők nem értették meg egymást. Hampuk pedig egyedül és vígan indulhat a kapu felé. Csak Filipánics van vele szembe, Hampuk viszont önzetlen akar lenni, lepasszol Mayernek, aki nem boldogul a guruló játékszerrel.

86. perc Kettős csere a Vásárhelynél. Prasler és Koncz le, helyükre pedig a fiatalok, Darida Ádám és Gyüre Levente érkeznek.

85. perc  A frissen beállt Vajda Roland végezhet el szabadrúgást a vendégek részéről. Nem is rosszul, Filipánicsnak védenie kell.

83. perc Most a baloldalon megy el a Szentlőrinc, sikerül is középre adni a labdát, ahol előbb úgy tűnik felszabadít a Vásárhely, mégis Hampuk Ádámhoz kerül a labda, aki kicentizi, de csapata számára jól. 0-2.

81. perc Szekér lő kapura, erő van a löketben, de mellé megy. A tizenhatos sarkáról próbálkozott.

75. perc Koncz egy szabadrúgást követően próbálkozik kapura lövéssel, a szél is segíti, ráadásul Pacelkának a léc alól kell kiütnie a labdát, igaz rajta volt az ügyön. Rácz Dezső közben besárgul, Vad Anitának mondhatott valamit, szerintünk nem kávéra hívta.

71. perc Háh! Helyzetek sorát dolgozza ki a HFC, erre a Szentlőrinc szerzi meg a vezetést. Tihanyi Olivér talál be, a leshatárról, talán egyébként már azon túlról ugrik ki, a partjelző továbbot int, így érvényes a találat. A hétszázát!

70. perc Rácz gyönyörűen viszi el a labdát a bal sarokból befelé. Beadása nem pontos, a taps viszont még így is jár, befűzte a védőket. Tóth bedobása után pedig egy védő majdnem Kökény Tamás nyakába ül, nem a kilátás miatt, fejelni próbál ezzel a csalafinta trükkel. Bejön neki és nem fújják le az akciót.

69. perc Tihanyi mérges, amiért behúznak egy jogosnak tűnő lest. Úgy hallatszik Gráf asszisztens édesanyja is előkerül a beszélgetésben. Tihanyi sárgát kap.

66. perc Szántó passzol Rácznak, aki védő szorításában indulhat meg, megpróbálja beadni, de az ellenfél túlerőben van.

64. perc Bocs, de megint huh. Tóth József bedobását Pataki fejeli hátra, láttuk már ezt a figurát, ráadásul a célállomás most is Rácz Dezső. A kapus verve van, Rácz próbálkozása viszont kimaradt, mellé rúgja. Rácz lábába maradt a gól.

61. perc Hú b...... Prasler Thomas menteni akar a saját tizenhatoson belül, viszont kis híján öngólt rúg. Centikkel a kapufa mellett gurul ki a labda. A Szentlőrinc eddigi legkomolyabb helyzete a HFC-é. Heh.

55. perc A vendégek részéről Tihanyi meglódul a jobb oldalon és be is tud adni, de a vásárhelyi védők felszabadítanak. Jöhet a kontra. Koncz és Szekér vadnyulakat megszégyenítő tempóval loholnak, Koncz középre, Szekér a labda után, beadását szögletre mentik. A szögletnél pedig felszisszenhet a közönség. Komoly helyzet, jól jön be a labda, Pataki nem tud beleérni, mintha Füredinek sikerülne, de próbálkozása fölé megy.

52. perc Koncz Adrián végezhet el szabadrúgást a kapuval szemben, igaz minimum 25 méterről, de lehet van az több is. Kapura lő, sajnos senki nem tud belekapni, így Pacelka olvassa a labda útját. Koncz elképzelése nem is volt badarság, a fordulás után a szél most inkább a vásárhelyi támadásoknak kedvezhet.

51. perc Tóth adja be jobbról a labdát. Rácz Dezső fejeli vissza, Pataki pedig kapura. Pacelka fogni tudja, de kétségtelen, hogy az első próbálkozás a HFC-hez köthető ebben a játékrészben. Ráadásul nem is volt ez olyan rossz. Élénkebbnek tűnik a Vásárhely a kezdés utáni percekben.

46. perc Pikáns módon kezdődik a második játékrész. Hampuk Ádám keveredik Pataki Zsolt lábai közé, befekszik, a szabadrúgást viszont ellene ítélik meg.

Folytatódik a mérkőzés.

45. perc Tamási Patrik ráunt a meccsre. Még 30 másodperc mintha hátra lett volna, de lefújja az első félidőt. 0-0.

43. perc Huh! Pergel Bence kiugrott, mindenki lemaradt róla, elég éles szögből próbálkozik, Filipánics jól zár, a kapu előtt halad el a labda, igaz a felszabadítás után ismét a vendégek próbálkozhatnak. Hampuk lövésébe beleáll egy kék-sárga védő, így szöglet következik, ami viszont már nem okoz komoly veszélyt.

41. perc Jól zár a vásárhelyi védelem, most viszont a jobb szélen meg tud lépni a Szentlőrinc, ráadásul 3 a 2 ellen mehetnek. A beadás azonban nem sikerül, Prasler simán lefüleli a labdát.

38. perc  Szabó Márk kap jónak tűnő kiugratást, igaz két védő rögvest összezár előtte, nem jut a labdához.

36. perc Koncz Adrián végezhet el szabadrúgást. Jól kanyarodik a lövés, Tóth József fejelni is tud a védők gyötrésében, viszont ez utóbbi ténynek köszönhetően a próbálkozás sem tökéletes. Marad a 0-0.

28. perc Még tart a meccs, de leginkább a mezőnyben zajlik a játék, komoly veszélyt egyik oldalon sem sikerült kialakítani az elmúlt időszakban. 

19. perc  Koncz Adriánt ugratja ki Füredi, Koncznak loholni kell, de ez megy neki és most Sólyom Csaba sem szalad, hogy megállítsa. Koncz még belepöcköl a labdába, úgy tűnik megpróbálnál átemelni a vendég kapus fölött, a szél viszont ellene dolgozik.

16. perc Temesvári Máté rúg oda Kökénynek, ez sárga.

12. perc Újabb szentlőrinci szöglet. Pergel Bencel próbálkozik fejessel, de ez nem okoz veszélyt.

8. perc  Megint a Vásárhely, megint egy Tóth bebodás, amit Pataki fejel tovább, Rácz Dezső dől bele ismét a lövésbe, ez alkalommal viszont a kapufa rossz oldalán zúg el a labda. A másik oldalon is veszélyes helyzet alakul ki, éles szögből lő kapura a lőrinci támadó, kihagyja a helyzetet, lövése talán súrolta a kapufát.

6. perc Szabó Márk lódul meg a jobb oldalon, beadásába belelépnek, jöhet a szöglet. Meg is van az első helyzet. Rácz Dezső üresen maradt és kapásból lőhet. Kaput talál, viszont Pacéka jó helyen áll, biztosan fogja a labdát.

4. perc Egyelőre ismerkednek a csapatok. Tóth József jobb szélről elvégzett bedobása mondjuk kacifántos is lehetett volna, a tizenhatoson belülre ment a labda, a védő felett átrepült, viszont vásárhelyi láb sem tudott bele érni. A túloldalon szögletet végezhet el a Szentlőrinc, Rácz Dezső viszont kérdés nélkül felszabadít.

16:30 Kezdődik a mérkőzés. A hazaiak szokásos kék-sárga szerelésükben játszanak, a vendégek fehérben.

Hamarosan kezdődik a Hódmezővásárhelyi FC – Szentlőrinc SE NB III-as bajnoki mérkőzés.
A hazai csapat a következő összeállításban kezd:

Filipánics, Füredi, Tóth, Szekér, Koncz, Pataki, Szántó, Kökény, Szabó M., Prasler, Rácz
Cserék: Szatmári, Gyüre, Benke, Szabó D., Darida, Mátó, Bartyik R.

 

A Szentlőrinc SE kezdő tizenegye így áll össze: Pacéka, Németh, Nagy, Hampuk, Fenyvesi, Keresztes, Pergel, Tihanyi, Temesvári, Mayer, Dudás
A cserék: Iványi, Aszalós, Vajda, Kutor, Tóth

 

A mérkőzést Tamási Patrik vezeti, a segítői Gráf András és Vad Anita.


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top