HFC - PMFC 0:3 - VÉGE (percről-percre)

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. április 22.
 
 
HFC - PMFC 0:3 - VÉGE (percről-percre)

16:30 perckor kezdődik a HFC - PMFC NB III-as bajnoki mérkőzés, amit nálunk percről-percre követhetsz.

90+3. perc Ennyi volt. A PMFC 3-0 arányban megnyerte a találkozót, ezzel a HFC elvesztette tavaszi veretlenségét hazai pályán. Hajtott a HFC, de a srácok talán fáradtak voltak, szerdán Dabason pótolt a gárda egy korábban elmaradt bajnokit. A listavezető pontokkal távozhat Vásárhelyről.

90+1. perc Megvan a harmadik gólja a Pécsnek. Károly Bálint ér bele a labdába, kicsit szerencsésnek tűnik a gól, persze pécsi szempontból. Kék-sárga szemüvegben pont az ellenkezőjét érezheti az ember. 0-3

86. perc Na most! Sajnos gól nincs, viszont Szabó Márk tör előre, beadása társat nem talál, Puskás Gábor bikázza ki, innen fentről veszélyesnek tűnt a mentési kísérlet. A szöglet nem okoz veszélyt.

85. perc Az elmúlt minutumokban nem történt igazán említésre méltó esemény. Talán a Pécsnél van többet a labda és ők jutnak el többet a vásárhelyi tizenhatosig, de hajt a HFC is, az idő viszont rohamosan fogy.

78. perc Prasler Thomas próbálkozik lövéssel, de rosszul találja el a labdát, így lövése bőven a kapu mellett hagyja el a játékteret. A túloldalon pedig már Kökénynek kell mentenie a vásárhelyi tizenhatoson belül.

72. perc A jobb oldalon lódul meg a Pécs, Koller Krisztiánt ugratják ki, aki a kivetődő Filipánics alatt a kapu felé továbbítja a labdát, két vásárhelyi védő is megpróbál becsúszva menteni, de nem jön össze, Koller gurítása utat talál a kapuba. 0-2. A középkezdést követően Varga Bence helyére Szabó Dávid érkezik a hazaiaknál. 

66. perc Szögletet végezhet el a HFC. Szabó Márk ível be, nem is rosszul, Varga és Kökény is kevéssel marad le. 

64. perc Koncz csak cserét kap. Nem csoda, hatalmasat esett, Szekér Dávid jön a helyére. Cserél a Pécs is, Bata Kristóf váltja Horváth Adriánt.

60. perc A szabadot Füredi végzi el, kapura tart a lövés, Somogyi viszont ha elsőre nem is, másodjára fogja. Koncz közben visszaszalad a pályára.

58. perc Ez nagyon durva! Koncz Adrián kap egy jó labdát, kapu felé indulna, a vendégek kapusa, Sólyom Csaba viszont kirobban a kapuból, bőven a tizenhatoson kívül átgázol Konczon. A hazaiak 10-ese hatalmasat esik. Sólyom pedig nem kérdés, szabálytalan volt. Ez is piros. A játékos számát illetően egyenlő az állás. Somogyi Máté érkezik a kapuba, a HFC pedig szabadrúgáshoz jut. Koncz talán folytatni tudja.

56. perc Kihasználja az emberelőnyt a Pécs. Egy beadást követően Károly Bálint marad üresen, a társak megtalálják labdával, a tizenhatoson belülről vágja a léc alá. Vezet a Pécs.

54. perc Bartyik vehemens. Hosszan tolja maga elé a labdát, úgy tűnik inkább védője van előnyös helyzetben, ütköznek. Bartyik a vétkes, a legnagyobb baj ezzel az, hogy percekkel korábban egy lassan elvégzett szabadrúgásnál a hazaiak 20-asa már begyűjtött egy sárga lapot, most megkapja a másodikat. Hátrányban futballozhat tovább a HFC. Ez így nem lesz könnyű.

47. perc Beke Péter kapura lövésre szánja magát. A rövid sarkot célozza meg, Filipánics odaér, szögletre ment.

45. perc Folytatódik a mérkőzés. Csere egyik oldalon sem volt.

45+5. perc Szommer lefújja az első félidőt, maradt a 0:0. 

45+3. perc A hajrá a Pécsé. Egy szöglettel felérő szabadrúgást követően Filipánicsnak kell védenie, de előtte is a vásárhelyi tizenhatoson belül volt a labda. 

45. perc Kiderült, 6 perc a hosszabbítás, a meccs eleji incidens miatt indokolt.

44. perc Beke az alapvonalról végezhet el szabadot, majdnem a tizenhatos sarkától, keresztbe megy a kapu előtt a labda. Don't worry, be happy - gondolhatjuk, de a lelátón ez a dal nem csendül fel.

41. perc Tóth József bedobását Huszár fejeli meg, ez kapura megy. Sólyom a léc alól kótorja ki a játéktéren túlra. Ennek ellenére kirúgás jön. Szommernek és asszisztensének nincs sólyom szeme.

38. perc Beke Péter a jobb szélen elmegy, azonban Tóth József belelép a beadásba, jöhet a pécsi szöglet. Kökény fejjel szabadít fel. Aztán megint Beke próbálkozik, lesen van, beintik, de azért átemeli Filipánics fölött. Szommer nem ad sárgát, Beke hálás lehet, van ahol ez lapot ér.

34. perc A lelátóról jelentjük: úgy tűnik megnyugodtak a kedélyek, a pécsi drukkerek a saját szektorunkban vannak az árnyékban, szükség is van erre, többen félmeztelenül biztatják a sajátjaikat. A túloldalon se kap senki napszúrást, a vásárhelyi B-közép énekel. Erre a másik oldal is rázendít. Azt hihetetnénk egy zenei tehetségkutatón vagyunk, de nem.

32. perc Huszár viszi földre Horváthot, a kapuval szemben olyan 23 méterről végezhet el szabadrúgást a Pécs. 7 tagú a vásárhelyi sorfal. Kellett is onnét pattan le a labda.

26. perc Beke Péter végezhetett el szabadrúgást, a tizenhatoson belülre ívelt, Kökény szögletre fejel. A sarokrúgást pedig Huszár fejeli el a kapu környékéről. 

21. perc Jó helyről jön szabadrúgással, a balszélről próbálkozhat a HFC. Koncz és Bartyik a labda mögött. Koncz adja be, de mélyen. A szurkolói parádé, úgy tűnik inkább a HFC-t frissítette fel, mintha aktívabbak lennének a hazaiak.

20. perc  Szabó Márk harcos, csak beadja jobbról, még ha nem is tökéletesen, a labda viszont eljut középen Konczig, aki viszont nem tud tökéletesen kapura rúgni, inkább érinti a labdát, Sólyomé a labda.

18. perc Szögletet végezhet el a HFC. Koncz Adrián lövi be. Jól kanyarodik a labda, de Kónya Dávid kifejeli, ráadásul ezt követően kifelé ítélnek szabadrúgást.

16. perc A végeredményt illetően nem mernék tippelni, az viszont biztos, hogy az első játékrészben lesz ráadás. A csapatok most tértek vissza a pályára. Folytatódik a játék, a lelátó egyelőre zúg, de a szurkolók szerencsére egyelőre inkább énekelnek. Több mint 5 percet állt a játék.

 

13. perc Az óra megy, a játékos viszont levonultak a pályára. A szurkolók viszont visszavonultak a saját szektoraikba. Egyelőre várjuk a fejleményeket a folytatást illetően. Rendőrök is érkeztek a helyszínre.

10. perc  Szommer játékvezető megálljt intett a pályán. A szurkolók egymásnak estek, valaki füstbombával is készült. Petárda durran, elég nagyot. Úgy tűnik egyelőre szünetel a foci.

8. perc Megérkeztek a Pécs szurkolók, a helyi B közép figyelmét inkább ők kötik le. Mi azért figyeljük a meccset. Egyelőre a mezőnyben zajlanak a történések. Na meg a lelátón...

5. perc Egyelőre a Pécs tűnik aktívabbnak. Károly Bálint kapura lövéssel is próbálkozott, Filipánics viszont teszi a dolgát.

16:30 Kezdődik a találkozó! A vendégek piros-feketében, a hazaiak pedig szokásos kék-sárga szerelésükben játszanak.

16:09 A csapatok már melegítenek. Felhő nincs az égen, fázni senki nem fog.

Sólyom, Nagy, Kónya K., Koller, Kónya D., Horváth, Gajág, Beke, Erdős, Puskás összeállításban kezd a Pécs. A hazaiaknál Filipánics, Füredi, Tóth, Huszár, Koncz, Szántó, Kökény, Szabó M., Bartyik N., Prasler és Varga a kezdő.

HFC-PMFC


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top