HFC: Döntetlen Kiskunfélegyházán

 
Szerző: Szeri Csaba, 2018. július 14.
 
 
HFC: Döntetlen Kiskunfélegyházán

1-1-es döntetlent játszott szombaton a Hódmezővásárhelyi FC a Kiskunfélegyházi HTK otthonában.

A Bács-Kiskun megyei élvonalban szereplő Kiskunfélegyháza vendégeként folytatódott a felkészülés a Hódmezővásárhelyi FC számára. A kék-sárgáknál a Honvéd akadémiáján nevelkedő, de vásárhelyi kötődésű Kecskeméti László és egy fiatal támadó, Kovács Ferenc is próbázott.

A csörte vásárhelyi szempontból kifejezetten rosszul indult. Alig három perc után egy büntetőt követően vezetést szereztek a hazaiak. Ezt követően javarészt a kapu előtt tömörödtek, a védelem feltörése pedig a vásárhelyi helyzetek ellenére sem ment könnyen.

A 30. percben egy beadást követően Geiger egyenlíteni tudott, a félegyháziak játéka azonban nem változott jelentősen. A HFC többet támadott és többet birtokolta a labdát, olykor sikerült is a védelem mögé kerülniük, de újabb gól már nem született.

Felkészülési mérkőzésen:

Kiskunfélegyházi HTK - Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (1-1)
HFC: Krnács - Jankelic, Huszár, Szabó Cs., Mezei, Hrabovszki, Geiger, Gyüre, Vass A., Kecskeméti L., Kovács F. Játszott még: Bürgés, Szabó M., Tóth J., Varga G., Rau. Edző: Szűcs Róbert.  

Szűcs Róbert: „Az ellenfél nagyon betömörült, sok mindent nem tudtunk gyakorolni. Nem játszottunk rosszul, de a befejezéseknél tompábbak voltunk, folyamatos játékot pedig nehéz volt kialakítani.”


Ami még érdekelhet...

Közérdekű adatok

Elérhetőségeink

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 1.
Tel: +36 (62) 249-121
E-mail: info@oldalvonal.hu
Web: www.oldalvonal.hu

Top